2777
2789
عنوان

اعصابم بهم ریخته ست

275 بازدید | 45 پست

همسرم رفته بود مسافرت برامون پول گذاشته بود خرج خونه مهمون اومد برامون همش خرج شام شد البته منم رفتم خونشون ، دومین دفعه خرج لوازم آرایشی کردم گول خوردم با مهمونمون رفتم لوازم آرایشی خریدم برای خودم اونم برای خودش گرفت ، بعد یه تولد هم داشتن که پول کادو دادم ، خاک تو سرم کاش هیچوقت نمی‌رفتم خونشون واقعا موندم هیچی تو خونه نداریم به شوهرم الکی گفتم هیچی نداشتیم همش خرج خریدای خونه شده در حالی که الکی گفتم اگه خرج خونه میکردم الان همه چی داشتیم یه مقدار واسم مونده که نمی‌دونم اونو چیکار کنم از بس کمه دوباره هم روم نمیشه ازش بگیرم چون وضعش بده ماشینش رو هم دزدین فعلا تو این موقعیت نمی‌دونم چطوری دوباره بگم پول بفرست خودش تعجب کرده که این همه پول رو چیکار کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا مهمون اومد مگه شام چی گذاشتی؟یه عدسی چیزی میذاشتی یا خودت از مواد تو خونه ماکارونی میپختی

اومد که من تنها نباشم مشکل شام نبود مشکل کادویی بود که گرفتم بعدش هم رفتم باهاش برای خودم لوازم آرایش گرفتم این دو تا رو خیلی اشتباه کردم 

آره واقعا من این دفعه فقط گول خوردم مهمون هم یکی از فامیلا بود چطوری بهش میگفتم پول ندارم که کادو بخ ...

موقع شامش گول خوردی

بعد چرا پاشدی لوازم آرابش خریدی؟

باز چرا پاشدی رفتی تولد کادو بدی؟

اون بدبخت رفته پول در بیاره سفر 

تو اتینجوری مجردی عشق‌ کنی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

اومد که من تنها نباشم مشکل شام نبود مشکل کادویی بود که گرفتم بعدش هم رفتم باهاش برای خودم لوازم آرای ...

اگه تولد بود پس شام چی؟ شام که گسی تولدشه میده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵