2777
2789
عنوان

اعصابم بهم ریخته ست

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 45 پست
اصلا الان دو هفته ست که شوهرم رفته و این اتفاقات تو چند شب جداگونه افتاده من همه ی خرجا رو با هم گفت ...

بهش هکه اینا بگو

تو چنپ روز مختلف طبیعیه 

۳ تومن چیژی نیس

تولدم اگه فامیل نژدیک باشه مجبوری دیگه

یه سوپر میری میای میشه ۶۰۰-۷۰۰

حق داری تنهایی سخته

ایشالا خدا اینقد بهتون بده ده ها صد ها برابر این سه تومن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میره برای تو پول در بیارهاولبن بهانه زنا برای بی اطلاعرکاری انجام دادنضوهذم سرش شلوفه همه ش پای کار ...

بخدا من حاضرم گرسنه بخوابم ولی همسرم کنارم باشه تو همین شهر کار کنه هر چقدر کم باشه میسازم ولی فقط باشه تو یه خونه تنهام با دو تا بچه اصلا مرد نداریم تو خونه زندگی مشترک این نیست که تنها زندگی کنم 

بخدا من حاضرم گرسنه بخوابم ولی همسرم کنارم باشه تو همین شهر کار کنه هر چقدر کم باشه میسازم ولی فقط ب ...

خیلی سحته راس میگی

منم دوب چه دارم دیر میاد شوهرم جنگ میشه

خب براش راحته دیگه اونم زرنگه میره از مسئولیت خونه بچه راحت

ازدواج کردی همیشه هم که تنهایی شوهرم که به چشم نمی‌بینی حالا یه خرج کردی اینقد عذاب وجدان که نداره . ...

آره واقعا درسته ولی همین دو روز پیش ماشینش رو دزدین تازه دو ماه بود که خریده بود برای همین گفتم چطوری تو این موقعیت دوباره بگم پول 

وای اعصابم خورد شد با توزاد ۴ کاهه یه سره تنهایی؟ بزرگه چند سالشه؟ خیلی سختهه!!!

پسرم 5 سالشه وقتایی هم که میاد فقط شبا برای خواب میاد گاهی وقتا فکر کردم ازش طلاق بگیرم ولی به این سادگی نیست هم دوسش دارم و هم طلاق نیست تو خانواده مون هر چی التماس میکنم همین جا کار کنه گوش نمی‌ده الانم بهونه ی خوبی گیرش اومده ماشینش رو دزدین به این زودیا نمیاد

پسرم 5 سالشه وقتایی هم که میاد فقط شبا برای خواب میاد گاهی وقتا فکر کردم ازش طلاق بگیرم ولی به این س ...

نمیشه با دو تا بچه مگه به این سادگیاس طلاق بگیری

واقعن نمیشه

عزیزم ببخشید قضاوتت کردم

حق داری 

وقتی پول لوازم ارایشی نمیده خوب کزدی خودت رفتی خریدی

بهتزین کارارو کردی 

بهش هکه اینا بگوتو چنپ روز مختلف طبیعیه ۳ تومن چیژی نیستولدم اگه فامیل نژدیک باشه مجبوری دیگهیه سوپر ...

ممنون گلم خودش اینجا باشه بیشتر خرج می‌کنه ولی موقعی که من خرج میکنم تعجب می‌کنه من از خدامه خودش همه چی رو کامل بگیره و بعد بره 

آره واقعا درسته ولی همین دو روز پیش ماشینش رو دزدین تازه دو ماه بود که خریده بود برای همین گفتم چطور ...

عیب نداره دیگه اتفاقیه که افتاده 

شما هم زن خونه هستی عزیزم کارایی هم که کردی هیچ کدومش بد نبوده 

بگو پول لازم دارم اینقدم خودتو اذیت نکن 😍

نمیشه با دو تا بچه مگه به این سادگیاس طلاق بگیریواقعن نمیشهعزیزم ببخشید قضاوتت کردمحق داری وقتی پول ...

نه بابا این چه حرفیه مشکلی نیست گلم من فقط یه بخشی رو توضیح دادم پول میده برای لوازم آرایش ولی چون خودش می‌ره خرید اون چیزی رو که من می‌خوام رو نمیگیره ، به تنهاییم دیگه عادت کردم سختیش این که وقتی نیست خریدای خونه برام خیلی سخت میشه

عجیبه که هم خودت داری خودت رو سرزنش میکنی هم بقیه تو رو !گاهی شرایطی پیش میاد که غیرمنتظره س.اما از ...

درسته واقعا من اصلا ازش پول نمی‌گیرم چون هر چی لازم داشتم خودش گرفته ، من مشکلم با خودمه که شوهرمو میشناختم و الکی خرج کردم