همسرم رفته بود مسافرت برامون پول گذاشته بود خرج خونه مهمون اومد برامون همش خرج شام شد البته منم رفتم خونشون ، دومین دفعه خرج لوازم آرایشی کردم گول خوردم با مهمونمون رفتم لوازم آرایشی خریدم برای خودم اونم برای خودش گرفت ، بعد یه تولد هم داشتن که پول کادو دادم ، خاک تو سرم کاش هیچوقت نمیرفتم خونشون واقعا موندم هیچی تو خونه نداریم به شوهرم الکی گفتم هیچی نداشتیم همش خرج خریدای خونه شده در حالی که الکی گفتم اگه خرج خونه میکردم الان همه چی داشتیم یه مقدار واسم مونده که نمیدونم اونو چیکار کنم از بس کمه دوباره هم روم نمیشه ازش بگیرم چون وضعش بده ماشینش رو هم دزدین فعلا تو این موقعیت نمیدونم چطوری دوباره بگم پول بفرست خودش تعجب کرده که این همه پول رو چیکار کردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میره برای تو پول در بیارهاولبن بهانه زنا برای بی اطلاعرکاری انجام دادنضوهذم سرش شلوفه همه ش پای کار ...
بخدا من حاضرم گرسنه بخوابم ولی همسرم کنارم باشه تو همین شهر کار کنه هر چقدر کم باشه میسازم ولی فقط باشه تو یه خونه تنهام با دو تا بچه اصلا مرد نداریم تو خونه زندگی مشترک این نیست که تنها زندگی کنم
وای اعصابم خورد شد با توزاد ۴ کاهه یه سره تنهایی؟ بزرگه چند سالشه؟ خیلی سختهه!!!
پسرم 5 سالشه وقتایی هم که میاد فقط شبا برای خواب میاد گاهی وقتا فکر کردم ازش طلاق بگیرم ولی به این سادگی نیست هم دوسش دارم و هم طلاق نیست تو خانواده مون هر چی التماس میکنم همین جا کار کنه گوش نمیده الانم بهونه ی خوبی گیرش اومده ماشینش رو دزدین به این زودیا نمیاد
نمیشه با دو تا بچه مگه به این سادگیاس طلاق بگیریواقعن نمیشهعزیزم ببخشید قضاوتت کردمحق داری وقتی پول ...
نه بابا این چه حرفیه مشکلی نیست گلم من فقط یه بخشی رو توضیح دادم پول میده برای لوازم آرایش ولی چون خودش میره خرید اون چیزی رو که من میخوام رو نمیگیره ، به تنهاییم دیگه عادت کردم سختیش این که وقتی نیست خریدای خونه برام خیلی سخت میشه