2777
2789
عنوان

چرا خالمو درک نمیکنممم

475 بازدید | 28 پست

اون یکی خالم می‌خواد ویلا دوبلکس شمال بخره ویو جنگل و دریا داره 

ولی این یکی خالم مخالفت میکنه میگه نه ما شمال برو نیستیم از شمال بدم میاد 

اون خالمم که میخواد ویلا بخره میگه زهره میگه نه پس نمیخرم 

مامانم گفت من که بزرگ‌ترم و چند تا بزرگ‌تر دیگه بهت میگن بخر تو به حرف زهره ای؟!!!

خالم گفت اخه ما نمیریم 

زهره محمد (داییم) شمال دوست ندارن بدشون میاد 

مامانم میگه بخر خب حداقل ماهی یبار بریم حال و هوامون عوض بشه 

منکه عاشق شمالم 🥹🤍

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آها خاله هاتون ازدواج نکردن میخوان با پول پدری بخرن.  اگه اینجور باشه همه باید راضی باشن دیگه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
خالت میخواد بگیره به اونیکی خاله و مادر شما چه که ما شمال دوست داریم یا نه!!!کلا خانوادگی عجیبید

چون خاله هام ازدواج نکردن و همه کار هامون با همه 

اصلا خاله بخره چه ربطی به بقیه داره خودشو شوهرش باید خوششون بیاد

شوهر ندارن هیچکدوم 😂

آها خاله هاتون ازدواج نکردن میخوان با پول پدری بخرن. اگه اینجور باشه همه باید راضی باشن دیگه

نه پول پدری نه 

پول خودش 

نه پول پدری نه پول خودش

پس با پول کی؟

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
یعنی چون ازدواج نکردن میتونید تعیین تکلیف کنید؟مادر شما که ازدواج کرده

تعیین تکلیف نکرد مامانم 

خاله کوچیکم نمیزاره 

پول خودش

پول خودشه واسه دل خودشه  چکار به خواهرش داره آخه