2777
2789
عنوان

چرا خالمو درک نمیکنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 28 پست

من چرا هیچکدومتون و درک نمیکنم یکی پول داره میخواد یه کاری بکنه به بقیه چه 🙄

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینطور

اینجور که گفتن تنهاس حس میکنم سنش کمه و اون خواهرش بزرگه و جای مادرش و میتونه بجاش تصمیم بگیره

چون تنهاس و نقش مادرو براش داره

کلا همه چی رو متوجه شدم در هرصورت بخره بهتره هیچ کار وسرمایه گذاری درآمدش بهتر از ملک نیست تو ایران امروز میخری ۲۰ میلیارد شب خوابی یهو میشه ۳۰ ميليارد  بگو بخره حتمی هم بخره

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
منم همینطوراینجور که گفتن تنهاس حس میکنم سنش کمه و اون خواهرش بزرگه و جای مادرش و میتونه بجاش تصمیم ...

بازم ربطی نداره پول خودشه چرا بقیه دخالت میکنن

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

چون همه همون یه خانواده ایم 😐😐😐

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

درسته اما تو خانواده مشورت میکنن و راهنمایی میگیرن در آخر فرد خودش تصمیم میگیره؛ نه اینکه طرف مقابل ...

خودش نمیخواد بخره بخاطر اون یکی خالم 

بازم ربطی نداره پول خودشه چرا بقیه دخالت میکنن

خب وقتی از همه نظر میخواد به ما چه 

لابد خودش دوست نداشته نخریده 😐

نهاون خاله کوچیکه میگهپولت رو بخ جای خونه شمال جای دیگه سرمایه گذاری کن و حیفه

اها 

اره