2777
2789
عنوان

با شوهرم برم پیامداد بیایین📷شاتشو بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 63 پست
خب بالافرض آشتی هم کردیم ولی وقتی فراموش نمیکنم و باید صرفا تظاهر کنم چه فایده

نه دیگه باید با عمق وجود اول تو ذهنت ببخشیش 

ببخش و رها کن و دیگه بهش فکر نکن اینجوری فقط خودت اذیت میشی

اگرم فکر میکنی که نمیتونی تحمل کنی باید طلاق بگیری که فکر نکنم عاقلانه باشه برای همچین چیزی طلاق گرفت!

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

مثلا برا روز زن بهم کادو داد بعد شبش پیام عاشقانه یه جا دیدم براش فرستادم روز بعدش کارش یادم اومد دو ...

میدونم چی میگی

درکت میکنم کاملا

ولی اینجوری فقط خودت اذیت میشی

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دیگه باید با عمق وجود اول تو ذهنت ببخشیش ببخش و رها کن و دیگه بهش فکر نکن اینجوری فقط خودت اذیت م ...

طلاق که نه ولی یه مدت سرد بودن و سرسنگین بودن اشکال داره بنظرتون؟

چی باعث میشه حیا و ترسش از بین بره ؟ نمیخوام اینطور بشه به هیچ وجه 

اتفاقا با طولانی کردن قهرم می‌خوام شدت ناراحتیمو بهش نشون بدم و بهش بفهمونم چقدر کارش زشت بوده 

اشتباه هست ینی؟

شما الان قبولش کردین؟ من هر کار میکنم نمیتونم مثل قبل شوهرمو دوست داشته باشم نمیتونم مثل قبل عاشقش ب ...

زمان حل میکنه عزیزم 

منم فراموش کردم 

آنقدر الان از روش گذشته...ولی اونم همه کار برای ما میکنه

نمیگم بگذر ... ولی همیشه یادت باشه ...

زمان که بگذره و بهت محبت بکنه تو هم فراموشت میشه 

آنقدر هم ب روش نیار ... روتون ب رو هم باز میشه عزیزدلم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
میدونم چی میگیدرکت میکنم کاملاولی اینجوری فقط خودت اذیت میشی

چجوری ببخشمش چجوری حال خودمو خوب کنم؟ 

خیلی تلاش میکنم عادی جلوه بدم کارشون یا حداقل قانع کنم خودمو که برا یکسال پیش بوده (که فکر نمیکنم اینطور باشه)

ولی خب تا میبینمش تا نگاهش میکنم تا بیکار میشم میاد تو ذهنم

زمان حل میکنه عزیزم منم فراموش کردم آنقدر الان از روش گذشته...ولی اونم همه کار برای ما میکنهنمیگم بگ ...

یعنی دیگه راجبش هیچوقت صحبت نکنیم 

دوباره ازش قول نگیرم که نگاه نکنه ؟

آخه همون روز معذرت خواهی کرد گفت اشتباه کرده و قول داد دیگه تکرارش نکنه

طلاق که نه ولی یه مدت سرد بودن و سرسنگین بودن اشکال داره بنظرتون؟چی باعث میشه حیا و ترسش از بین بره ...

ببین ته تهش یه هفته برای قهر کافیه اما تو این مدت هی کارشو بهش یاد آوری نکنین و حرفای زشت و رکیک بهش نزنید که به مردونگیش بر بخوره

هرچی بیشتر کش بدین و هرچی بیشتر تکرار کنین که من بابت اینکه فیلم دیدی ناراحتم

دیگه اونم روش باز میشه تو روتون ینی براش عادی میشه که اینقدر شما اینکارشو به روش اوردین

دیدین مثلا یه بچه کار زشتی میکنه همه میکنن بهش توجه نکنین و نخندین که فکر کنه کارش خوب بوده

دقیقا شماهم باید همینکارو کنین

چجوری ببخشمش چجوری حال خودمو خوب کنم؟ خیلی تلاش میکنم عادی جلوه بدم کارشون یا حداقل قانع کنم خودمو ک ...

با خودت خلوت کن 

ببخش و با خودت عهد ببند دیگه یاد آوریش نمیکنی

بعدشم ذهنتو کلا از اون اتفاق خالی کن و با خودت تکرار کن خواب دیدی یا اصلا همچین اتفاقی نیوفتاده و رهاش کن که بره

ببین ته تهش یه هفته برای قهر کافیه اما تو این مدت هی کارشو بهش یاد آوری نکنین و حرفای زشت و رکیک بهش ...

اهان آره درست میگین 

پس من خیلی اشتباه کردم 

چند بار خیلییی واضح باهاش بحث کردم و ناراحتیمو ابراز کردم 

الان عادی نشده براش؟

اهان آره درست میگین پس من خیلی اشتباه کردم چند بار خیلییی واضح باهاش بحث کردم و ناراحتیمو ابراز کردم ...

نه ولی هرچی بیشتر تکرار کنید اونم بااین موضوع کنار میاد و ممکنه حتی اصلا دیگه اونم عصبانی بشه و تو روتون واسته

و بگه اصن کردم خوب کردم و...

چون آستانه صبر مرد ها از ما کمتره

نه ولی هرچی بیشتر تکرار کنید اونم بااین موضوع کنار میاد و ممکنه حتی اصلا دیگه اونم عصبانی بشه و تو ر ...

اره دقیقا 

الان دیگه بهش میگم حالم بده 

میگه چیکار کنم؟به من ربطی نداره

نه ولی هرچی بیشتر تکرار کنید اونم بااین موضوع کنار میاد و ممکنه حتی اصلا دیگه اونم عصبانی بشه و تو ر ...

با این وضع بهتره آشتی کنم زود تر و دیگه هیچوقت راجبش حرف نزنم و فکر نکنم درسته؟

اره دقیقا الان دیگه بهش میگم حالم بده میگه چیکار کنم؟به من ربطی نداره

اصلا دیگه فراموش کنید

حالا امروز اگ زنگ زد و یا پیام داد

خیلی عادی مثل روال قبل این موضوع رفتار کنید

اگه خودش سرع صبحت رو راجب اون موضوع باز کرد بگید من اونو فراموش کردم و بخشیدم بهتره دیگه راجبش بحثی نکنیم و سریع بحثو عوض کن

با این وضع بهتره آشتی کنم زود تر و دیگه هیچوقت راجبش حرف نزنم و فکر نکنم درسته؟

بله آفرین عزیزم امروز اگه زنگ زد خیلی خانومانه جوابشو بده و باهاش حرف بزن احوالشو بپرس و جویای حال و احوال و کارش باش

ولی صبر کن تا خودش پیام بده یا زنگ بزنه خودت اقدام نکن😁