2777
2789
خیلیم عالی میدونماینجا دین های مختلفم هست ..فقط شما ها نیستید چیکار میتونم واست کنم الان؟

پیشاپیش تبریک بگو😉

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقا ی سوالبا اینکه میدونم کلی قراره انتقادم کنن اماچرا روز های تاریخ قمری رو میگین مگه ما عربیم؟اما ...

چون شما هنوز نفهمیدید که ایرانی ها دین های مختلف دارن

سوال ات پاسخ اش اینه"دین مختلف"

"از قضاوت ها خستم" انه پاریسم..

اقا ی سوالبا اینکه میدونم کلی قراره انتقادم کنن اماچرا روز های تاریخ قمری رو میگین مگه ما عربیم؟اما ...

کریسمس با کلاسه عشقم برا روشنفکرهاست 

مگه نمیدونی؟

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

چون شما هنوز نفهمیدید که ایرانی ها دین های مختلف دارنسوال ات پاسخ اش اینه"دین مختلف"

والا دینی که به کریسمس بخوره نداریم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

کریسمس با کلاسه عشقم برا روشنفکرهاست مگه نمیدونی؟

چه ربطی داره عزیزم؟

میلاد یکی از فرزندان برگزیده خداست 

اینکه مسلمان ها هم تبریک بگن میشه روشن فکری؟

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

خود ارامنه ایران کریسمس رو جشن نمیگیرن میگن ۶ ژانویه تولد عیسی مسیح رو ۱۲ شب ببعد جشن میگیریم بعد ایرانیا کف و خون قاطی میکنن برا جشن کریسمس 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کریسمس مبارک!
آرزو می‌کنم این فصل پر از عشق، آرامش و شادی باشه و درخشش امید و خوشبختی مسیر زندگیتون را روشن کنه🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫