2777
2789
سوره توحید رو با معنی بخون حتما

عزیزم من مسیحی هستم 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

نی نی سایت ی سریا در توهمن فکر میکنن ایران ارث اوناست،فقط برا مسلموناست و مسلمون شیعه البته فقط،نمید ...

۶ دنگش؟ حداقل ۱ دنگ برا ما مسلمونای شیعه نگه میداشتی 😂

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نی نی سایت ی سریا در توهمن فکر میکنن ایران ارث اوناست،فقط برا مسلموناست و مسلمون شیعه البته فقط،نمید ...

ارث باباشونه

ذاتا مسیحی ها جز ثروتمند ترین هستن در ایران..

سرچ کنن میفهمن ب چی میبالن نمیدونم

"از قضاوت ها خستم"

فاز کسایی ‌که میگن چرا جشن میگیرید وخوشحالید رو نمیدونمچی کار کنیم به اندازه کافی دلیل واسه ناراحت ب ...

فاز اونایی ک شب یلدا رو ام میگیرن نمیدونم ..

اونجا ناراحت بشو عزیزم

عید قربان 

نوروز 

هزار تا جشن پولکی 

ما یبار میگیریم

شماها صد بارررررر

"از قضاوت ها خستم"

بچه ها به هم احترام بزاریم کریسمس بر همه مبارک باشه چه اشکالی داره ماهم تو شادی دیگران سهیم باشیم 

دعوا نکنید فرکانستون پایین میاد 😊

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
خود ارامنه ایران کریسمس رو جشن نمیگیرن میگن ۶ ژانویه تولد عیسی مسیح رو ۱۲ شب ببعد جشن میگیریم بعد ای ...

بیا اصفهان ببین جه خبره محله ارامنه دم کلیسا چه ها میکنن ملت همیشه در صحنه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
ارث باباشونهذاتا مسیحی ها جز ثروتمند ترین هستن در ایران..سرچ کنن میفهمن ب چی میبالن نمیدونم

اسی شما مسیحی هستید از پدر و مادر؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
فاز کسایی ‌که میگن چرا جشن میگیرید وخوشحالید رو نمیدونمچی کار کنیم به اندازه کافی دلیل واسه ناراحت ب ...

فاز اونایی ک شب یلدا رو ام میگیرن نمیدونم ..

اونجا ناراحت بشو عزیزم

عید قربان 

نوروز 

هزار تا جشن پولکی 

ما یبار میگیریم

شماها صد بارررررر

"از قضاوت ها خستم"

چه جالب خدا هم ب تعدد فرزند آوری اعتقاد داره حضرت عیسی یکی از بچه هاشه 😂پیامبر خدا هست فرزند خدا نی ...

عزیزم شما توی اسلام میگید بنده خدا ، توی مسیحیت میگیم فرزند خدا 

این به معنی بچه ای که فکر میکنید نیست

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

ارث باباشونهذاتا مسیحی ها جز ثروتمند ترین هستن در ایران..سرچ کنن میفهمن ب چی میبالن نمیدونم

اسی شما مسیحی هستید از پدر و مادر؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻