یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از نظر ما همه مشاغل خصوصا تخصصی ها که دارای مهارت هستند ارزشمند و قابل احترامه، فقط یکسری مشاغل که انسان را دلسنگ و دلمرده می کنه، مکروه است، مثل مرده شور، کفن فروش، قصاب و...
از نظر ما همه مشاغل خصوصا تخصصی ها که دارای مهارت هستند ارزشمند و قابل احترامه، فقط یکسری مشاغل که انسان را دلسنگ و دلمرده می کنه، مکروه است، مثل مرده شور، کفن فروش، قصاب و...
از نظر ما همه مشاغل خصوصا تخصصی ها که دارای مهارت هستند ارزشمند و قابل احترامه، فقط یکسری مشاغل که ا ...
تازه اگه خیاط لباس های زنانه باشه و کارش خوب باشه حداقل روزی می تونه بین ۲ تا ۵ میلیون درآمد داشته باشه، بعضی مشاغل زنانه مثل آرایشگری، ی خورده کلاسش پایینه، چون هم به بدن و موی فرد دیگه دست زده می شه، ثانیا آرایشگرها بخاطر حفظ و جذب مشتریاشون خیلی زبون باز می شن و بخاطر اینکه مشتریاشون رو تو رودربایستی قرار بدهند تا هر قیمتی گفتند کارت بکشه، مجبوراند بی خودی از مشتری ها تعریف کنند و الکی اونها را بالا ببرند