2777
2789
عنوان

سرفه های دخترم

151 بازدید | 31 پست

لطفا راهنمایم کنین

دخترم دو هفته اس سرفه میکنه

دوبار دکتر بردم

دو بار دارو گرفته

الانم اخرای انتی بیوتیکشه

ولی اصلا خوب نمیشه همش سرفه های بد میکنه

تو خواب گریه میکنه

چیکار کنم یکم سینه و گلوش بهتر بشه

خودمم مریضم بدجور دیشب رفتم زیر سرم

واقعا دارم کم میارم

دست تنهام خیلی :(

دخترم ۱۶ ماهشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر منم همینه وقتی سرما میخوره تا بیاد سرفش خوب بشه واویلاس دیشب تا صبح سرفه میکرد و گریه میکرد 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگر جای آلوده مثل تهران و مشهدین بخاطر آلودگی هواست.

سرماخوردگی کهنه هم با بادکش گرم خوب میشه. اما نمیدونم برای ۱۶ماهه میشه بادکش کتف کرد یا نه.

خود من با بخور گرم بابونه و پونه توی فضای خونه خوب شدم.

سه هفته اتقان بینی داشتم. خیلی عذاب کشیدم. تازه باردارم و سرفه‌هام بچه‌مو هم اذیت میکرد.

چیو چرب کنم؟

روی سینه ش رو ،🙃 با روغن زیتون چرب من نرم میشه بهتر میشه مخصوصا اگه سرفه اش خشکه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

همیشه تو سرما خوردگیها سرفه دیرتر خوب میشه . اگر میتونی روغن زیتون بزار گرم بشه پشتش و سینه اش رو باهاش ماساژ بده و هر دو طرف رو با پنبه تمیز کاور کن بعد لباسش رو تنش کن تو تسکین سرفه و سینه درد خیلی موثره .