2777
2789
عنوان

نگاه های جاریم و شوهرم

907 بازدید | 38 پست

دوستان من ی سال عقدم و یه ماهه ازدواج کردم من از دوران عقد به نگاه های همسرم و جاریم شک میکردم جاریم ۱۶ ساله ازدواج کرده و ده سال از همسرم بزرگتره من هروقت میرم خونه پدر شوهرم اونم هست بخاطر نزدیک بودن خونه هامون .. از وقتی ک میریم شوهرم نگاش میکنه تا وقتی ک میایم نمیتونه چشم برداره خودشم وقتی میبینه شوهرم نگاش میکنه نگاه شوهرم میکنه زوم میکنه لبخند میزنه .. من نمیدونم منظورشون چیه ولی همسرم نمیتونه چشم برداره تو دوران عقد چند بار با همسرم بحثمون شد رابطش کم کرده ولی الان خیلی نگاهاش عذابم میده از دیشب نتونستم بخوابم .. توروخدا بگید چکار کنم راه حل بدید بفکر طلاقم ک جدا بشم ولی چجور ثابت کنم خبری هست نمیدونم چکار کنم....میترسم بهم نظر داشته باشن یا رابطه ایی باشع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه همسرم نگاش میکنه صورتش میکنه اونور بعد دوباره با احتیاط برمیگرده نگاه میکنه چجو سیر نشده از دیدن ...

بنظرت چیزی کم داری ته جاریت داره تو نداری؟

جاریت از تو بهتره؟

خوشکلتره؟

بدحجاب میگرده جلو شوهرت؟

ببخشید مگه بی غیرته که به زن برادرش چشم داشته باشه اخه اونم نه هرکسی زن برادرش؟ولی اگه واقعا همچین ک ...

بخدا نگاهاش جوریه ک اذییتم میکنن من ۲۹ سالمه بچه نیستم متوجه میشم

بنظرت چیزی کم داری ته جاریت داره تو نداری؟جاریت از تو بهتره؟خوشکلتره؟بدحجاب میگرده جلو شوهرت؟

نه بد حجاب نیس ولی همین ک کرم میریزه و نگا شوهرم میکنه با عشوه لبخند میزنه از صدتا بد حجاب بدتره .. زن قشنگیه ولی ۱۵ سال ازم بزرگتره یعنی جای مادرم داره .. فقط خیلی سفیده

هیچی نیست شوهرت فهمیده حساسی ضعف داری به اون خانم بیشتر لج میکنه شوهر من فهمید به کی حساسم با همون سالهاس‌ عذابم میده باهاش صمیمی میشه گرم میگیره پیام میده تنها راهش اینه بزاری یه مدت هرچی نگاه کرد هیچ واکنشی نشون ندی 

هیچی نیست شوهرت فهمیده حساسی ضعف داری به اون خانم بیشتر لج میکنه شوهر من فهمید به کی حساسم با همون س ...

نه شوهرم اتفاقا حواسش هست من متوجه نشم ولی من حواسم هست چون خ صمیمی بود گفتم کم کن کم کرد ولی نگاها نمیتونه اونقدری ک نگاهش میکنه و نگاهش یجوریه نگا من نمیکنه جاریمم تا ببینه نگاهش میکنه زوم میکنه تو صورتش نگاش میکنه

ببین تنها راهش اینه با جاریت یه دعوا رابندازی وارتیاط قط بشه وتیکه بنداز به جاریت که چته زل میزنی

نمیتونم دعوا راه بندازم همه منو مقصز میدونن میگن شکاکی چون اون ۱۶ سال عروسشونه بشم اعتماد دارن