افزایش پروتئین مصرف جوانه ها. مصرف مغزها ویتامین ها. استفاده از روغن حیوانی. خواب کافی و به موقع خیلی تاکید داره رو خواب به موقع یعنی حدود ساعت 10 شب بخابی ساعت 8 صبح بلند شی. بلافاصله صبحونه بخوری
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شدید بودم. با لایو باردار شدم. ولی الان سقط شد زود باردار شدم فرصت نشد که آزمایش ال اچ و اف اس چ بدم ...
سلام عزیز میشه بگید چطور اصلاح سبک کردید؟ من لایوهای دکتر تاجیک رو تازه دیدم، و قصد دارم ک اصلاح سبک بشم، چند سوال داشتم یکی اینکه روغن مالی زیر شکم کی باید انجام بدیم؟ و اینکه من قرص تیروییدم میخورم باید ادامه بدم یا نه؟ چه مکمل هایی شما استفاده میکنید؟ ممنون میشم اگه جواب بدید
دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم