2777
2789

1. ورزش و پیاده روی روزانه

2. حذف کامل قند و شکر و شیرینی‌جات 

3. خوردن مکمل ها

4. اقدام فقط در حوالی تخمک گذاری

5. تنظیم شدن هورمون ها

6. خوردن بادام خیس خورده

7. خوردن مغزیحات خام

8. نداشتن عفونت

9.

...

...

..

و 

خیلی

چیزهای دیگه

و من نتیجه گرغتم

همسرم و دخترم. عشق های زندگیم. 

کاهش قند

افزایش پروتئین مصرف جوانه ها. مصرف مغزها ویتامین ها. استفاده از روغن حیوانی. خواب کافی و به موقع خیلی تاکید داره رو خواب به موقع یعنی حدود ساعت 10 شب بخابی ساعت 8 صبح بلند شی. بلافاصله صبحونه بخوری

ماساژ زیر شکم با روغن یا وازلین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حذف استرس سه شیره و ارده خیلی بخور.  کنجد قهوه ای عالی حذف لبنیات که مطمئن نیستی از چی هستند ...

سلم عزیزم ممنون که کمک کردی

راستی میگی؟شما هم پلی کیستیک بودی؟

به زودی منم مامان میشم😍
بله. 

پلی کیستیکت در چه حد بود؟

ازشون وشاوره گرفتی؟یافقط همون نکات که لایو میگه رو رعایت کردی؟

چه مدت بعد باردارشدی؟

یعنی کامل درمان شدی الان تو سونوهات دیگه عبارتpcoنمیزنه؟

به زودی منم مامان میشم😍
شدید بودم. با لایو باردار شدم. ولی الان سقط شد زود باردار شدم فرصت نشد که آزمایش ال اچ و اف اس چ بدم ...

آهان انشاءالله هرچی زودتر دوباره مامان بشی

دارو یا مکمل خاصی میگفت مصرف کنی؟

الان بازم داری انجام میدی اصلاح سبکو؟

به زودی منم مامان میشم😍
شدید بودم. با لایو باردار شدم. ولی الان سقط شد زود باردار شدم فرصت نشد که آزمایش ال اچ و اف اس چ بدم ...

راستی عزیزم ازکجا دونستی تنبلیت شدیده؟

به زودی منم مامان میشم😍
آهان انشاءالله هرچی زودتر دوباره مامان بشی دارو یا مکمل خاصی میگفت مصرف کنی؟ الان بازم داری انجام ...

الان مکمل دیابتون می خورم و فولیک اسید. 

بله سعی می کنم رژیم دکتر تاجیک رعایت کنم. هر روز پیاده روی میرم. 

سلام عزیز میشه بگید چطور اصلاح سبک کردید؟ من لایوهای دکتر تاجیک رو تازه دیدم، و قصد دارم ک اصلاح سبک بشم، چند سوال داشتم یکی اینکه روغن مالی زیر شکم کی باید انجام بدیم؟ و اینکه من قرص تیروییدم میخورم باید ادامه بدم یا نه؟ چه مکمل هایی شما استفاده میکنید؟ ممنون میشم اگه جواب بدید

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم