2777
2789
عنوان

چرا من باید پول نذر اونو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 49 پست
من از مرجع پرسیدم گفتن اصلا قبول نیست واسه کسی نذر کنید و بگید اون انجام بده یا پولشو بده

آره واقعا...ببین مادر من الان سالهاست توی تولد حضرت علی اش میپزه ...نیتش هم سلامتی برادرزادم بود( اولین نوه ش) بعد الان که سنش رفته بالا و سختش شده، فامیل میگفتن داداشت خودش نذر رو ادا کنه چون به نیت بچه اون بوده ،ولی ما بهشون گفتیم مادر ما نذر کرده و نه داداشمون..اون اگه نخواد هیچ وظیفه ای نداره.‌ مادرم هم اگه نمیتونه نذرش رو تبدیل کنه یا کمتر بپزه ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نذر ایشون قبول نیست و حق الناسِ و گناه گردنش میمونه ولی واسه شما ثواب منظور میشه پول زور گرفتن اونم ...

عزیزم مادر شوهر من هر سال کارشه چجوری بهش ندیم

من نمیتونم بهش بگم راضی نیستم می‌ره پشت سرم حرف میزنه به ما میگه مرغ بخرین به اون برادر شوهرم میگه برنج بخر از خواهر شوهرم میگه ظروف یکبار مصرف بخر همه هم دور هم جمع می‌کنه تا برایش بپزن به اسم خودش تموم میکنه

عزیزم مادر شوهر من هر سال کارشه چجوری بهش ندیممن نمیتونم بهش بگم راضی نیستم می‌ره پشت سرم حرف میزنه ...

واییییییییییی پدرشوهر منم همینه تو سرش بخوره واسه اون گناهه ولی کار ما بی اَجر نمیمونه 

پدرشوهرم ۱۰۰۰ نفر محرم شام میده این مرغ اون اون برنج این نخود اون ظرف زحمت و تیکه کنایه .....

انقد دوست دارم محرم که میشه به دل خودم نذری بدم که نگو

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰