2777
2789
عنوان

چرا من باید پول نذر اونو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیب نداره توام دفعه بعد دیدیش بگو نذر کردم، شما رو با پای پیاده بفرستم کربلا. تا کل کربلا رو پیاده ن ...

😂،اون زبونشو داره اینم بندازه گردن من .ولی متاسفانه من نمی تونم حرف بزنم اگه هم بزنم یکی چیزی بگه  میزنم زیر گریه و تا چند روز اعصابم خورده .در واقع پول رو دادم تا بهم آسیب روحی روانی نرسونن.نوعی زور گیری بود واسه آسیب نزدن به روح و روانم 

ی سری همکار شوهرم میخواست حلیم بده

از همه پول گرفتن

شوهره منم حرف شمارو میزد

میگفت نذر کسی دیگست من چرا پول بدم

ولی دلش راضی بود چون بالاخره ثواب داره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
من همیشه ناراضی ام میترسم هم‌حرف بزنم میگن خسیسه یا دل سیاهه ولی دیدم اینجا همه ناراضی ان

منم دقیقا مثل شما ،البته جو‌محیطی‌ که داخلشم همه زن ها ی سن و سال دار هستن و البته کوتاه بین .نه من اونا درک می کنم نه اونا منو .حرفی بزنم فکر می کنن مثلا حسودی کردم یا اینقدر بدبخت شدم که اون پول ندارم بدم درک نمی کنن 

😂،اون زبونشو داره اینم بندازه گردن من .ولی متاسفانه من نمی تونم حرف بزنم اگه هم بزنم یکی چیزی بگه ...

سعی کن روشتو عوض کنی، با آدم پررو باید مثل خودش برخورد کرد، تا بشینه سر جاش. سال دیگه کوفتم بهش نده. بعدم جلوی جمع بگو، از این به بعد اندازه جیبت نذر کن، رو جیب بقیه حساب نکن. 

ی سری همکار شوهرم میخواست حلیم بدهاز همه پول گرفتنشوهره منم حرف شمارو میزدمیگفت نذر کسی دیگست من چرا ...

والا وقتی نیت خیری پشتش نیست و فقط خودنمایی یه نفره چه ثوابی عزیز م؟؟؟؟کاش حداقل واقعا ثواب داشت دلم نمیسوخت و احساس خسران نمی کردم 

والا وقتی نیت خیری پشتش نیست و فقط خودنمایی یه نفره چه ثوابی عزیز م؟؟؟؟کاش حداقل واقعا ثواب داشت دلم ...

زورگویی بده

وگرنه بگه هرکس اکه تمایل داره شریک ثواب بشه بسم الله

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
وای چقدر رو مخ دلم خواست بزنم تو دهنش😂

😁😁😂😂🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
والا تالا نشنیده و ندیده بودم 🤷🏻‍♀️اصلا قبول نیست همچین نذری، واقعا مسخره است

نذری هست که آدم متظاهر واسه خودنمایی انجام میده تا به بقیه ابراز وجود کنه و بگه آره من این جور آدمیم .خب اگه نذر داری برو بده به فقرا حداقل نریز شکم دوستات و دورهمی بگیر به اسم نذر 😓

نذر ایشون قبول نیست و حق الناسِ و گناه گردنش میمونه 

ولی واسه شما ثواب منظور میشه 

پول زور گرفتن اونم به اسم نذری گناهش بیشتره

ماهم مورد اینجوری زیاد داشتیم 

طرف جشن نیمه شعبان میزاشت بقیه رو تلکه میکرد ماهم بزور و رودربایستی میدادیم دیگه نزدیک نیمه شعبان عزا میگرفتیم 

الان مُرده بیچاره و گردنشه 

حالا خودمون با میل و رغبت جشن نیمه شعبان میگیریم و ۱۰۰ برابر خرج میکنیم و کیف میکنیم از خرج کردن

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
سعی کن روشتو عوض کنی، با آدم پررو باید مثل خودش برخورد کرد، تا بشینه سر جاش. سال دیگه کوفتم بهش نده. ...

پارسال این طوری کردم شدم بی شخصیت جمع و کلی ضربه روحی خوردم .دیگه به خودم قول دادم با بی شعور ها بحث نکنم ارزشش وقایع بعدش و آبرویی که میبرن نداره عزیزم 😓