2777
2789
دنبال زیر بغل مار نگردید دیگه بیچاره داره میگه شوهرم دلش پسر میخواد به ارزوش نمیرسومچنمش و دیگه بچه ...

آهان چون ابهام خاصی داشت اصلا متوجه نشدم الان خوشحال بود یا دعا کرد نفهمیدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی کسی که ذاتش کثیفه دختر خقشه یعنی ذات خوبا صاحب پسر میشن همش فهمیدم الا جمله آخرت

واه خب یکی پسر دوست داره یکی دختر حالا همسر اسی پسر دوست داره میگه تو حسرت پسر میمونه،انگار خودمون ب خودمون شک داریم

یعنی کسی که ذاتش کثیفه دختر خقشه ذات خوبا پسر میارن همش فهمیدم الان جمله آخرت

خدایی چطوری این برداشتو کردید؟ مگه موندن حسرت یه چیز به معنای بی ارزش بودن موارد دیگس؟!!!

مثلا حسرت سوئیس رو دل کسی باشه یعنی به نظرش اتریش دوزخه😐🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دنبال زیر بغل مار نگردید دیگه بیچاره داره میگه شوهرم دلش پسر میخواد به ارزوش نمیرسومچنمش و دیگه بچه ...

من برداشتم این بود پسردار شدن موهبتیه که خدا به هرکسی نمیده

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
خدایی چطوری این برداشتو کردید؟ مگه موندن حسرت یه چیز به معنای بی ارزش بودن موارد دیگس؟!!!مثلا حسرت س ...

نمی‌دونم من همش تو نظرم هادی بود جمله آخر یه جوری برام اومد 

منم البته شوهرم خونه باشه دخترمو نمیبره 

میگه خودت ببرش 

خوبه اول صبح تو این هوا یکم پیاده‌روی حال میده 

نمی‌دونم من همش تو نظرم هادی بود جمله آخر یه جوری برام اومد منم البته شوهرم خونه باشه دخترمو نمیبره ...

همشون همینن. مادرشوهر من یه بار سر این قضیه گوش شوهرمو گرفت محکم کشید که ادبش کنه دیگه منو نفرسته بیرون😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
میتونست بگه حسرت بچه دوم به دلش بمونه.

عصبانی شده دیگه اینجوری گفته😂😂😂

البته منظورم به اسی نیست ولی هنوز هم هستن کسایی که مثل زمان جاهلیت پسر دار شدن رو هنر میدونن و ارزش دختر دار بودن رو نمیفهمن.