2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که سرما خوردم داروهای خواب آورن دارم به آشپزی امروز فکر می کنم و اینکه می دونم امروز مم به خواب و استراحت می گذره چون حالم هنوز خوب نشده و دیگه ..... جمع و جور و ظرف شستن و فیلم و سریال و بازی منچرز هم که معتادم بهش 

قدر بدون کفران نعمت نکن😂

نعمت نیس حداقل برا منی ک وقتی تو خونه میمونم دیونه میشم.😔 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
باید برم مدرسه جلسه اولیا کاش میتونستم بپیچونمظهر هم میریم رستوان عصر هم قراره برم کتابخونهاصلا نمیت ...

خوش بحالتون همه کاربرها کار های مختلفی دارین  انجام بدین...من از روز شنبه ازدرخونه پامو بیرون نذاشتم...

پارسا پسرمامان😍
عزیزم من تو رژیمم ورزش هم میکنم یه سوال داشتم .. همسرم عادت داره از سرکار که میاد یه پفک و بستنی میگ ...

گل دختر هر آدمی یه متابولیسم پایه داره که باید بر اساس اون بخوره...بزن تو اینترنت برای خودت حساب کن هر چی به دست اومد از اون کمتر بخور برای لاغری برای چاق شدن چند واحد بیشترشو......اما برای تنقلات تا میتونی حذفشون چون اونا مواد نگه دارندست و در دراز مدت آسیب زاست 

خوش بحالتون همه کاربرها کار های مختلفی دارین انجام بدین...من از روز شنبه ازدرخونه پامو بیرون نذاشتم ...

شاید باور نکنی ولی اصلا دوست ندارم از خونه برم بیرون مجبورم 

گل دختر هر آدمی یه متابولیسم پایه داره که باید بر اساس اون بخوره...بزن تو اینترنت برای خودت حساب کن ...

ممنون عزیزدلم ❤️ 

فعلا طبق این اصول تو دوهفته فقط یک کیلو‌پایین اومدم ..

باید متابولیسم بدنم دستم بیاد تا زود کم کنم 

از شانسم شوهرمم آشپزه عصر با غذا میاد دیگه کم آوردم 😂😂 

ولی یه مدته به خودم اومدم و دارم لاغر میکنم 

ممنون عزیزدلم ❤️ فعلا طبق این اصول تو دوهفته فقط یک کیلو‌پایین اومدم ..باید متابولیسم بدنم دستم بیاد ...

خوش به حالت

پس همه غذاها رو بلده...ببین واقعا خوب کم کردی و تو شش ماه اول وزن راحت میاد پایین تو دو هفته یک کیلو طبیعیه....من مربیگری درجه سه بدنسازی دارم هر جا خواستی میتونم کمکت کنم

ممنون عزیزدلم ❤️ فعلا طبق این اصول تو دوهفته فقط یک کیلو‌پایین اومدم ..باید متابولیسم بدنم دستم بیاد ...

خوش به حالت

پس همه غذاها رو بلده...ببین واقعا خوب کم کردی و تو شش ماه اول وزن راحت میاد پایین تو دو هفته یک کیلو طبیعیه....من مربیگری درجه سه بدنسازی دارم هر جا خواستی میتونم کمکت کنم

خوش به حالت