2777
2789
عنوان

حرف های خجالت آور برادرشوهرم

2686 بازدید | 96 پست

من قهرخونه پدرم بودم با شوهرلعنتیم بحثمون شد  یک هفته بچه هامو خودش خونه مادرش بودن 

امشب برادرو پدرشوهرم اومدن خونه پدرم 

دلم برای بچه هام میسوخت نمیخواستم برگردم کاش برنمیگشتم برادرش اومده نشسته زر میزنه خونه ما ازین خبرا نیست زن قهر کنه بره .زشته. گفتم آره زشته قهر ولی بمن میگه باید بری بیرون چیکار باید میکردم .بمن میگه تو نباید بری بچه داری 

پدرطالمش میگه تامن زندم هیچ بچه ای حق نداره ازین کارا کنه دیگه نمیگه پسرتخم سگم چه کثافتیه

منو مجبور کردن برگردم خداازشون نگذره

درودیوار اتاق داره منو میخوره دوسدارم بمیرم کاش نمیومدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برنمیگشتی بچه ها چی؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
الان تو زر نزنی کسی نمیگه لالی

عصاب نداری ها

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بهشون می‌گفتی زندگی خودمه که پسرت به لجن کشیده وهیچ کسی حق دخالت توی حریم خصوصی نداره  بانو من خودم تجربه زندگی تلخ گذشته دارم دلت به حال خودت بسوزه بچه بزرگ میشه شما بهتره مراجعه کنی مشاوره تا مشکلی که پیش آمده برات حل کنه الان زندگی خودت توی دست انتخاب خودت هست که اینجور آمدن خونه شما و صحبت کردن نگذار غرورت له بشه خودتو دست کم نگیر تا بیان التماس کنن 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔