2777
2789

روزا کلا کم میخوابه با هرصدایی سریع بیدار میشه کلا تو کل روز نیم ساعته میخوابه بلند میشه دوباره ۱ساعت بیداره ولی شبا ۱۲ اینا کع خاموشی میزنیم میخوابه گاهی تا ۴ و ۵صبح میخوابه اصلا بیدار نمیشه

ولی دیشب ۱۲خوابید تا الان!!!عیب ندارع قندش نمیفته؟

من نصفه شب بیدارشدم ولی انقدر عمیق خواب بود دلم نیومد اذیتش کنم بهش شیر بدم الان بیدار شد شیر خورد و دوباره خوابید

من چون بچه اولمه کم خوابی و پرخوابیم برام عجیبه☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افتادن قند تا ۱۰روز معنی میده.

بعدش بچه بیدار میشه برای شیر.

ولش کن بزار بخوابه .اگه بیدارش کنی روز و شب رو قاطی می‌کنه.

خدا رحم بزرگی بهت کرده که بچه ات شب بیدار نیست 

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
افتادن قند تا ۱۰روز معنی میده.بعدش بچه بیدار میشه برای شیر.ولش کن بزار بخوابه .اگه بیدارش کنی روز و ...

یکی دو هفتس خوب شده تا ۴بیدار بود ۴میخوابید

مطمئنی قندش نمیفته؟وقتی میخواد بخوابه هم‌شیر خودمو میدم هم‌شیر خشک خیلی سنگین میخوابه😂

خواب بچه ات عالیه.چرا بیدارش کنی.نترس قندش نمی افته بذار راحت بخوابه.خودتم بخواب.

عههه خب خداروشکر

اخه قبلا تا ۴صبح بیدار بود دکترش گفت ساعت خاموشی خونتون برقارو خاموش کن مجبورش کن دوشب بخوابه عادت کنه که خب خداروشکر عادت کرده

من خودم یهو خوابم میبرد تا صبح به بیچاره شیر نمیدادم ولی سعی کنید بیدارشین هر دوساعت شیر بدین بهش

پریشب هردوساعا خودش بیدارمیشد مثلا

ولی دیشب و بهضی شبای دیگه یه کله میخوابه

مخصوصا شبایی که عصرش میریم بیرون از خونه

عههه خب خداروشکراخه قبلا تا ۴صبح بیدار بود دکترش گفت ساعت خاموشی خونتون برقارو خاموش کن مجبورش کن دو ...

کم کم ساعت خوابشو بیار جلوتر.ساعت ۲برای بچه دور هست.هرشب چند دقیقه زودتر بخوابونش تا عادت کنه.اگر شبا شیر نمیخواد به زور بهش نده.فقط قبل خواب حسابی بده بخوره تا سنگین بشه بخوابه.تا حدودای ۴،۵ماهگی خوابش همینجور خوب میمونه.

کم کم ساعت خوابشو بیار جلوتر.ساعت ۲برای بچه دور هست.هرشب چند دقیقه زودتر بخوابونش تا عادت کنه.اگر شب ...

اخه خودمون تا میایم جمع و‌جور کنیم همون ۱۲یا ۱میشه زودتر اصلا نمیشه بله درسته باید زودتر خاموشی بزنم

میخواد بخوابه ۱ساعت قبلش شیر خشک میدم موقع خوابم سینه تو دهنش خوابش میبرع سنگین میخوابه

مثلا پریشب خودش هر دوساعت بیدار شد از ساعت ۱۱ که خوابیدیم تا ۷صبح ولی دیشب خیلی عمیق خوابید

خواهرم بچه دوماهه داره.درطول شب نهایتش ۴ساعت که گذشت بیدارش کن.وروزهاحتما۲ساعتی یک بارشیرش بده.وزن بگیره.آورغش روبگیر.وهردفعه به یک پهلوبخوابان.دفعه بعدبه اون یکی پهلو.این خیللللی مهمه .واسه خاطرگردن گرفتن بچه.وگاهی به آرامی پاهاوکمرش رودوسه دقیقه ماساژبده.گاهی ۱۰ دقیقه درروزپوشکش نکن.پاهاش هوابخوره

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
خواهرم بچه دوماهه داره.درطول شب نهایتش ۴ساعت که گذشت بیدارش کن.وروزهاحتما۲ساعتی یک بارشیرش بده.وزن ب ...

شبا باید بیدار کنم ۴ساعت شد

خداروشکر وزن گیریش خوب بود هفته پیش بهداشت گفت بیشترم ماشالا گرفته

وای تو طول روز کع کلا شیر میخوره 

اره اروغشو نگیرم دل درد میشه سریع 

چشم حتما ممنونم

اخه خودمون تا میایم جمع و‌جور کنیم همون ۱۲یا ۱میشه زودتر اصلا نمیشه بله درسته باید زودتر خاموشی بزنم ...

والا دخترم ۲۱  ماهشه تا صبح بیداره همه بچه ها شبیه هم‌ نیستند