2777
2789
عنوان

مامانا من یه سوال دارم دخترم دوماهشه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 31 پست
افتادن قند تا ۱۰روز معنی میده.بعدش بچه بیدار میشه برای شیر.ولش کن بزار بخوابه .اگه بیدارش کنی روز و ...

باید روزی صد دفعه خداروشکر کنه

من ک بیچاره شدم دیگه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اخه خودمون تا میایم جمع و‌جور کنیم همون ۱۲یا ۱میشه زودتر اصلا نمیشه بله درسته باید زودتر خاموشی بزنم ...

خیلی خوبه.با این بچه شبها راحت بخواب.شبها بیدارنشده و شیر نخواسته شیرش نده.بذار عادت کنه.هیچوقت بچه ات رو برای شیر بیدار نکن لجباز میشه.بزرگ هست قندش نمی افته.اون دیگه گرسنگی و سیری رو تشخیص میده.گرسنه بشه خودش بیدار میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی دو هفتس خوب شده تا ۴بیدار بود ۴میخوابیدمطمئنی قندش نمیفته؟وقتی میخواد بخوابه هم‌شیر خودمو میدم ه ...

گلم دیگه اینو ب کسی نگو چشم مادر خیلی شوره برا بچش میخای شبا تا صبح نزاره بخابی سعی کن فقط اخر شب زیاد شیر بدی صبحم نهایت ۶ یا ۷ بیدارش کنی برا  شیر

والا دخترم ۲۱ ماهشه تا صبح بیداره همه بچه ها شبیه هم‌ نیستند

نه بابا بچه دختر دایی من کل روز خوابه ۵ماهشه یعنی کلا شاید دوساعت بیدار باشه ولی ساعت ۱۱ شب دیگه نمیخوابه تا ۸صبح پلک رو هم نمیذارع

گلم دیگه اینو ب کسی نگو چشم مادر خیلی شوره برا بچش میخای شبا تا صبح نزاره بخابی سعی کن فقط اخر شب زی ...

یکی دوهفتس خوب شده پدرم درومد شب و روز و بهش یاد بده🫠🥴تا خود یکماه و نیم شبا تا ۴ بیدار بود 

خیلی خوبه.با این بچه شبها راحت بخواب.شبها بیدارنشده و شیر نخواسته شیرش نده.بذار عادت کنه.هیچوقت بچه ...

یکی دو هفتس اینجوری شده گفتم یه وقت مشکلی نداشته باشه شبا اینجوری میشه شاید ضعف میکنه بیدار نمیشه

البته پریشب هر دوساعت بیدار شد شیر خورد گریه ام گرفته بود

یکی دوهفتس خوب شده پدرم درومد شب و روز و بهش یاد بده🫠🥴تا خود یکماه و نیم شبا تا ۴ بیدار بود

از من ب تو نصیحت چون بچه اولته گفتم از خاب بچت شیر خوردنش هیچوقت تعریف نده که کامل همه چی عوض میشه 

یکی دو هفتس اینجوری شده گفتم یه وقت مشکلی نداشته باشه شبا اینجوری میشه شاید ضعف میکنه بیدار نمیشهالب ...

نه کلا بعضی بچها اینطورن گرسنش بشه خودش پا میشه منم دخترم خیلی صبور بود قشنگ شبا میخابید اذیتم نمیکرد

واسه حمام کردن بچه هم.یه پلاستیک یاسفره ای که استفاده نمیکنی بگذارواسه حمام بچه.داخل اتاق پلاستیک پهن کن.یک لگن یاوان بگذارروش.باصابون وشامپوبچه.وحوله هاولباس هم کنارت باشه. وحتمااااایک کاسه ی کوچک ماست خوری کنارت باشه.دردوتشت یالگن دیگرآب ولرم بگذارکناردستت،یعنی کناراون لگن که بچه رومی خوای داخلش بشوری.وبااون کاسه ی کوچک که مابهش میگیم پیاله😁آب بردارازداخل تشت وبریزروی بچه.دمای آب روباآرنجت تست کن.نه باخوددستت😁بچه دوماهه روداخل حمام نشور.هوای اتاق هم گرم باشه .

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

عزیزم منم بچه ام سه ماه از بچه شما بزرگ تره 

از اول عادتش بود روزا زیاد نمیخوابه و شبا تا خاموشی می‌زنیم و شیرش میدم می‌خوابه و دیگه تا صبح ممکنه گاهی اصلا بیدار نشه ،گاهی هم پیش میاد یک بار یا دوبار ،اونم بیدار نمیشه فقط تو خواب شروع به خوردن انگشت می‌کنه من میفهمم گرسنه است بهش شیر میدم ، اونم اصلا چشماش را باز نمیکنه که خوابش نپره تو خواب شیر را میخوره 

من در این باره تحقیق زیاد کردم ، میگن شیردهی نوزاد تو ده روز اول تولدش باید حتما ۲ ساعت یکبار حداقل شیرش داد که قندش نیفته ولی وقتی دیگه سنش کمی بالاتر رفت اصلا افت قند دیگه اتفاق نمی افته و شیردهی باید بر اساس قانون عرضه و تقاضا باشه ، یعنی هر وقت بچه شیر طلب کرد بهش شیر بدی نه به زور و وقتی خوابه نباید بیدارش کنی و به زور شیرش بدی 

همون قدر که شیر مهمه ، خواب هم مهمه ، پس بذار خود بچه تعیین کنه کی شیر بخوره 

زیادم پیش کسی نگو اینجوریه چشم میخوره بچه 

واسه حمام کردن بچه هم.یه پلاستیک یاسفره ای که استفاده نمیکنی بگذارواسه حمام بچه.داخل اتاق پلاستیک په ...

عزیزم این روش برای همه استان ها و همه آب و هوا ها جوابگو نیست 

مثلا ما تو سردسیر هستیم اگه تو اتاق بچه را حموم بدیم قطعا سرما میخوره ، باید یه نفر اول بره حمام و دوش بگیره تا حمام بخار بکنه و گرم بشه بعد از اون بچه را برد حمام 

خیلی بهتره که برای حمام بچه دو نفر باشن که یکی بچه را بغل بگیره و یکی بشوره 

اگه تنها بودید و خواستید بچه نوزاد را حمام بدید بهتره یه پتوی کوچیک را بذارید کنار مخصوصا حمام دادن بچه ، که بچه را با خیال راحت رو پتو بخوابونید و بشوریدش 

مراقبت اصلی اینه که نذارید از دستتون لیز بخوره و آب توی گوشش نره 

حتما توی یک لگن آب را به دمای مناسب برسونید و با یه کاسه سبک آب روی بچه بریزید ( ما از کاسه استیل استفاده میکنیم ) 

لباسهای بچه را هم آماده بذارید پشت در حمام داخل یه لگن یا کاسه تمیز و بزرگ و حمام دادن که تموم شد آب را ببندید ، لباس ها را بیارید داخل و به بچه بپوشونید 

باز اگه کمکی دارید خیلی بهتره ، تنها بودید اگه دیدید لباس پوشوندن تو حمام براتون سخته و ممکنه لیز بخوره بیارید داخل خونه بپوشونید 

عزیزم این روش برای همه استان ها و همه آب و هوا ها جوابگو نیست مثلا ما تو سردسیر هستیم اگه تو اتاق بچ ...

منم منظورم باکمکی بود.واتاق گرم وآفتاب خوروجنوبی.درست میگی بعضی استان هاسردتره.ممنون .ازتوضیحات مفیدشما

اومی بیند.درمحضراوهستیم.