2777
2789
عنوان

رد کردن کسی که دوستت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 70 پست
اگه بخواین و تلاش باشه میشه حتی با سخت‌ترین مانع ها هیچ بهونه ای مورد قبول نیس از جمله خانواده..فقط ...

میدونم هیچ بهونه ای برای دلی که شکستم ندارم ولی با اینکار خودم بیشتر شکستم اما میدونم تهش اون میتونه خوشبخت شع حداقل با یکی دیگه نه اینکه ده سالو پای من بمونه اخرشم خانواده ها نزارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا دیرتر نشده اگه میشه درستش کن دنیا برای لذت بردن نه حسرت خوردن اینقدر راحت تسلیم نشو

فکر کنم دیر شده قول دادم هرچیم شد هرچقدر دیدمش داره داغون نیشه سمتش نرم یه بار شکستنش کافی بود

میدونم هیچ بهونه ای برای دلی که شکستم ندارم ولی با اینکار خودم بیشتر شکستم اما میدونم تهش اون میتونه ...

بخواین میشه اره سخته 

نهایتش یکم ناراحتی پیش بیاد ولی درست میشه اگه ببینن همه چی خوب پبش میره 

میدونم به فکر اون بودی ولی نزار حسرت بشه 

بخواین میشه اره سخته نهایتش یکم ناراحتی پیش بیاد ولی درست میشه اگه ببینن همه چی خوب پبش میره میدونم ...

میدونی من به خانوادم خیلی وابستم‌باهم رفیقیم بهم اعتماد کامل دارن از اون طرف کسی که دوسش دارم….حتی الانم میدونم حسرت میشه فراموشش نمیکنم مطمئنم از حسم ولی اون سختش میشد اخرش

چرا اتفاقا اون میخواست پا پیش بزاره ولی خوب من میدونستم خانوادمو میشناسم هیچ وقت قبولش نمیکردن

شاید قبول میکردن خدارو چه دیدی؟ 

تو‌که نمیدونی قسمتو

حداقل میزاشتی بیاد و اونجور جواب رد رو میشنید خیلی بهتر بود 

به هر حال موفق باشی گل

شاید قبول میکردن خدارو چه دیدی؟ تو‌که نمیدونی قسمتوحداقل میزاشتی بیاد و اونجور جواب رد رو میشنید خیل ...

خیلیا اومدن پدرم حتی نذاشت از در داخل بشن اونکه دیگه نسبت به بقیه واجد شرایط نبود و راه دور عمرا قبول میکرد میخواستم زندگی کنه مرسی قشنگم همچنین تو همیشه موفق باشی❤️😘

خیلیا اومدن پدرم حتی نذاشت از در داخل بشن اونکه دیگه نسبت به بقیه واجد شرایط نبود و راه دور عمرا قبو ...

هی میخوام چیزی نگم نمیتونم توروخدا بیشتر فکر کن 🥺😂

خب خودتون با خانواده حرف بزنید یعنی به نظرتون احترام نمیزارن؟

هی میخوام چیزی نگم نمیتونم توروخدا بیشتر فکر کن 🥺😂خب خودتون با خانواده حرف بزنید یعنی به نظرتون اح ...

😂:) چه قلب مهربونی داری دختر مراقبش باشااا❤️، نه متاسفانه احترام نمیذارن نه اینکه نذارنا هیچ وقت قبولش نمیکنن