2777
2789
عنوان

دلم‌گرفته 😔 فکرکنم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 38 پست
ناراحتم از خودم که چرا اینقد همچیو سخت گرفتم ، که چرااینقدر روحیه حساسی‌دارم و اذیتم ،

عزیزم هیچوقت برای تغییر دیر نیست. دارم یک قرآنی گوش میدم خیلی آروم میخونه. از این چیزا پادکست و.. صحبتای استاد شجاعی و... آدم و آروم میکنه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

تو هم مثل منی منم روزای اول نگران بودم یکم که حامله باشم بعد که فهمیدم هستم و یه مدت گذشت باهاش انس گرفتم و الان خوشحالم هستم 

در کل ادم مضطرب و استرسی هم هستم متاسفانه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو هم مثل منی منم روزای اول نگران بودم یکم که حامله باشم بعد که فهمیدم هستم و یه مدت گذشت باهاش انس ...

جدی ؟؟ الان چند هفتته؟ چه جور بودی از روزهای اول میشه یکم برام بگی منم برام تجربه بشه ؟؟

منم روحیه م مضطربه دایم دنبال نکات منفی اتفاقات هستم، الان سه تا بچه دارم با اینکه اذیتشون کم نیست و ...

کاش فقط اذیتای بچه ها باشه ولی ادم روحیه ش منفی نباشه 

توی بارداریشون چجوری بودید ؟ از لحاظ روحیه اینا

کاش فقط اذیتای بچه ها باشه ولی ادم روحیه ش منفی نباشه توی بارداریشون چجوری بودید ؟ از لحاظ روحیه این ...

من بیشتر جسمی اذیت شدم، روحیه م همون کوفتی بود که قیل بارداری بود

اضافه وزن دارم، موقع بارداری بیشتر میشد، کمر و پا برام نمی موند

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹
جدی ؟؟ الان چند هفتته؟ چه جور بودی از روزهای اول میشه یکم برام بگی منم برام تجربه بشه ؟؟

الان ۲۷ هفته

البته بارداری اولمه

ببین من کلا یه مشکلی تو ذهنم دارم که نمیدونم چیه و پیش دکتر و روانشناسم نرفتم اصلا خودم بهش میگم ترس از اینده و ترس از تغییر

مثلا اتفاقات مهم زندگیم همون برام همینطور بودن عقد، عروسی، باردار شدن، دنیا اومدن بچه

مجرد که بودم همش میگفت الان نه الان نه دیرتر ازدواج میکنم همش از بعدش میترسیدم که چی میشه عقد کردم دیدم هیچی نمیشه بعدش از عروسی میترسیدم که از خونه بابام بیام بیرون و برم خونه جدید چی میشه همش دلهره شو داشتم بعد عروسیم دیدم اینم چیز خاصی نیست دوباره برای باردار شدن گفتم هرچی دیرتر بچه دار شم بهتره (نگو اون ترسه بوده که باعث میشده من عقب بندازم و بهونه بیارم پیش شوهرم) تا اینکه خداخواسته باردار شدم و الانم گاهی استرس اینو دارم که به دنیا بیاد چی میشه ولیییی ایندفه میخوام بهش بها ندم دیگه خستم کرده 

هیچی نمیشه دنیام قشنگ میشه یه کوچولو میاد تو زندگیم ایندفه دیدم اون حس تو ذهنم یه دروغگوعه فقط منو میترسونه از همه چی

خلاصه که تا قبل بچه همش میخواستم دیرتر بشه ولی باردار شدم و یه حالتی شبیه به اینکه من خودم استرس دارم چجوری از پس استرس بچه داری بربیام هنوز خودم قوی نیستم چجوری میتونم یه بچه قوی بار بیارم 

نمیدونم خلاصه که چیکار میتونم بکنم ولی واقعا همیشه اذیتم کرد این حس مضخرف

من بیشتر جسمی اذیت شدم، روحیه م همون کوفتی بود که قیل بارداری بوداضافه وزن دارم، موقع بارداری بیشتر ...

منم اضافه وزن دارم ، روی دخترم فقط جسمی اذیت میشدم.ولی اینو چون خودم اقدام کردم و میدونستم

الان ۲۷ هفتهالبته بارداری اولمهببین من کلا یه مشکلی تو ذهنم دارم که نمیدونم چیه و پیش دکتر و روانشنا ...

ببین دقیقااااااا منمممممم همینم بخدا ، میتونم باهات در ازتباط باشم ؟؟ من الان فکرکنم ۴ هفتمه ، من دقیقا از تغییرات میترسم ، دقیق مثل حرفایی که زدی ، الان ازاین میترسم که نکنه بدترشه احساساتم و توی بارداری نتونم خودمو کنترل کنم و بجم اذیت شه 

برای روحیت هم درمانی داشتی ؟

نه برای تنها کسی که وقت ندارم خودمم.. همینجوری ادامه میدم ولی باید برم دنبالش

چون رو بچه ها هم تاثیر میذاره

باعث شدم اونا هم استرسی بشن

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹
ببین دقیقااااااا منمممممم همینم بخدا ، میتونم باهات در ازتباط باشم ؟؟ من الان فکرکنم ۴ هفتمه ، من دق ...

پس همدیگرو درک میکنیم 

اره عزیزم ولی چه کمکی از من بر میاد؟ ما هردومون به یه مشاور احتیاج داریم.. به هر حال درخواست دوستیتو قبول کردم امیدوارم بتونم کمکی بهت بکنم 

انشاالله که همه چی خوب باشه و بهترین اتفاق ها برات بیفته گلم