2777
2789
عنوان

دلم‌گرفته 😔 فکرکنم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 36 پست
پس همدیگرو درک میکنیم اره عزیزم ولی چه کمکی از من بر میاد؟ ما هردومون به یه مشاور احتیاج داریم.. به ...

میدونی اینکه ببینیدینفر مثل خودت هست ، اینکه بدونی انسان خارق العاده یی نیستی و‌عجیب نیستی و این‌چیز طبیعیه خیلی میتونه کمک کنه

حداقل احساس من اینه 

من ازاین میترسم که اینی که الان توی شکممه طول میکشه تا بیاد به دنیا و ممکنه من اذیت شم و اکه شرایطم بدتر شدچی!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه برای تنها کسی که وقت ندارم خودمم.. همینجوری ادامه میدم ولی باید برم دنبالشچون رو بچه ها هم تاثیر ...

اره منم دخترم اکثرا میترسه ، نمیدونم این روحیه کوفتی چراتاکی باید اینطور باشه! من یمدته میرم مشاور ، ولی نمیدونم فایده داره یانه اصلا دلم قرص خوردن رو نمیخاد

میدونی اینکه ببینیدینفر مثل خودت هست ، اینکه بدونی انسان خارق العاده یی نیستی و‌عجیب نیستی و این‌چیز ...

میفهمم گلم 

این ها مطمئنا یه سری بیماری های روحیه که ما داریم و هرکی هر مشکل روحی که داره مطمئنا فقط خودش نیست که اون مشکلو داره

حالا خواستی با هم صحبت کنیم در خدمتم هرموقع بیام سایت جواب میدم انشاالله

به قول خودت فایده حرف زدنمون حداقلش اینه که اروم میشی یا از تجربیات هم استفاده میکنیم 

میفهمم گلم این ها مطمئنا یه سری بیماری های روحیه که ما داریم و هرکی هر مشکل روحی که داره مطمئنا فقط ...

اره حداقل ادم میبینه تنها نیست ، ازهفته چند برات عاادی شد؟ ازلحاظ جسمی چطور بودی ؟

اره حداقل ادم میبینه تنها نیست ، ازهفته چند برات عاادی شد؟ ازلحاظ جسمی چطور بودی ؟

از همون اول عادی شد گلم یعنی یک هفته که گذشت و واردش شدم عادی بود برا من همه چیز فقط قبلش غیرعادی بود ولی واردش که شدم و افتادم توش دیگه خوب بود 

شاید نهایت یک هفته اول حس عجیبی داشتم بعدش دیگه خوب بود