2777
2789
عنوان

دلم‌گرفته 😔 فکرکنم باردارم

361 بازدید | 36 پست

دلم خیلی گرفته و‌ترس دارم ، استرس .. نمیدونم چی‌پیش میاد

میترسم از تعییرات چندهفنه بعدم ، کسی میتونه بیاد باهم حرف بزنیم لطفا‌😔

بارداری بچه دوم

مورد داشتیم وقتی فرزند دوم فردی بدنیا اومد کارش درست شد و استخدام شد الحمدلله رب العالمین

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا مطمئنی داری درست حدس میزنی؟

بی بی چک زدی؟

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

همه تک فرزندا یجوری تنهان.تو بزرگسالی براشون سخته واقعا. فرزند بیشتر زندگی پرشور تر زندگی باحال تر

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

به قول حاج قاسم 

یقینا کله خیر

هرچی بشه خلاصه که خیره و خیره و خیره. ناراحت باشی از اومدنش میفهمه بعدا بزرگ شد دوستت نداره ها

چرا ناراحتی مردم خودشون رو به هر در و دیواری میزنن بچه دار بشن اونوقت تو داری ناشکری میکنی پاشو پاشو ...

منم همش منتظر اقدام برای بچه بودم بخدا ولی میترسیدم از همون روزا

چون روحیه حساس و مضطربی دارم میترسم اذیت بشم 😢 دست خودم نیست افکار میاد سراغم

چون میترسم از لحاظ روحی اذیت بشم ، من خیلی روحیم و‌حساسه و در شرایط طبیعی اضطراب دارم ، الان میترسم ...

الهی هیچ چی مهم تر از آرامشت نیست بانو...

چشماتو ببند و مناظر زیبا رو با فرزندانت تصور کن.. بعد نمازهای تو سجده ذکر آرامش و زیاد بگو. آرامش و الحیات الحیات یعنی زندگی با ت گرد. 

به کلمات مثبت فکر کن. به شادی عشق لبخند فرزندان شاد و موفق.هرچی فکر کنی برات همون طوری میگذره

به قول حاج قاسم یقینا کله خیرهرچی بشه خلاصه که خیره و خیره و خیره. ناراحت باشی از اومدنش میفهمه بعدا ...

ناراحتم از خودم که چرا اینقد همچیو سخت گرفتم ، که چرااینقدر روحیه حساسی‌دارم و اذیتم ، 

الهی هیچ چی مهم تر از آرامشت نیست بانو...چشماتو ببند و مناظر زیبا رو با فرزندانت تصور کن.. بعد نمازه ...

گاهی اینکارو‌که‌میکنم نتیجه ی لذت بخشی میده وقتی به این فکرکنم که دخترم دیگه تنها نمیمونخ ، ولی از واکنش بدنم میترسم