2777
2789
عنوان

موفق شدم بچمو بخوابونم

168 بازدید | 25 پست

از ساعت سه شیر خودمو دادم بعد پوشک بعد راه بردن

اخر سرم شیرخشک دوباره آروغ گرفتن

و همه اینکارا دو ساعت دیگ باید تکرار شه🥲🫥

امروز یک ماهش شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد خودم افتادم،الانم که شش سالشه هنوز گاهی همون شب های بیخوابی تکرار میشه برام مثل امشب که گرفتگی بینی داره و هی نق میزنه بیدار میشه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
یک ماهشه قندش میفته هر دو ساعته

کی گفته قندش می افته؟اون برای بچه ۲تا۳روزه ست.الان بچه ات میتونه بخوابه.تازه بچه من بخاطر زردی بیمارستان بود پرستار میگفت خانم بچت چند روزشه لازم نیست ۲ساعتی یکبار بهش شیر بدی.هر موقع گرسنه شد خودش بیدار میشه.فقط حواست بهش باشه.الان حداقل ۴ساعت راحت میخوابه

فکر نکنم تا سه چهار ساعت طوری شهدو ساعت مال نوزاد چند روزستالبته پسر من بیدار میشه دو ساعت دوساعت

من میترسیدم 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
کی گفته قندش می افته؟اون برای بچه ۲تا۳روزه ست.الان بچه ات میتونه بخوابه.تازه بچه من بخاطر زردی بیمار ...

خودشون بیدار میشن 

برای منکه اینجور بود 

من خودمم ترسوام میگفتم یهو قندش نیفته 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خودشون بیدار میشن برای منکه اینجور بود من خودمم ترسوام میگفتم یهو قندش نیفته

خب چون بیدارشون کردین عادت کردن.منم سر بچه اولم نمیدونستم.ولی سر دومی که دقت کردم متوجه شدم بچم قشنگ ۴تا ۵ساعت بدون بیدار شدن میخوابید.خودمم میخوابیدم