2777
2789
عنوان

موفق شدم بچمو بخوابونم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست
خب چون بیدارشون کردین عادت کردن.منم سر بچه اولم نمیدونستم.ولی سر دومی که دقت کردم متوجه شدم بچم قشنگ ...

نه بابا من بیدار نمیکردم خودش وول میخورد نق نق گریه منم شیر میدادم تکون میدادمش

یعنی تا شیر نمیخورد نمیخوابید

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر خودش بیدار میشه که باید بهش بدی.۲۰ دقیقه بیشتر تایم نذار برای شیر دهی.

کاش بیست دقیقه بخوره

یک دقیقه میک‌میزنه. نیم ساعت استراحت میکنه دوباره

عملا شیر زیاد نمیخوره فقط زیر سینست🥲

کاش بیست دقیقه بخورهیک دقیقه میک‌میزنه. نیم ساعت استراحت میکنه دوبارهعملا شیر زیاد نمیخوره فقط زیر س ...

نه نذار اینجور عادت کنه.اگر عادت کرد تا بزرگ بشه نابود میشی.این عادتو از سرش بنداز.برای خوابوندنش راه نرو.بذارش روی پات تکونش بده یا بغلش کن همینطور که نشستی تکونش بده تا بخوابه.الان کوچیکه هنوز متوجه نمیشه راحت میتونی هر جور دوست داری بارش بیاری.

نه نذار اینجور عادت کنه.اگر عادت کرد تا بزرگ بشه نابود میشی.این عادتو از سرش بنداز.برای خوابوندنش را ...

انگار فکش ضعیفه 

هم‌سینه هم شیشه میک دو تا سه تا میزنه استراحت میکنه

اگر از دهنش در بیارم گریه شدید میکنه هم گرسنه میمونه

نمیدونم چکار کنم

راه بردنشم فقط برا اروغ گرفتن راه میبرم چون نشسته باد گلوش خالی نمیشه نمیدونم چرا😟