این برا ما کساییکه عاشق مواد شوینده هستیم خیلی رویاییه☹️😂
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله عکس روی خود صابون اگ خاستین میزارم خوشحال میشم تواینستا فالو کنین
چشم اینستا برم فالو میکنم
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
حیفه کارتون بهتره یکم بیشتر برای عکاسی کاراتون وقت بزارید
چیزی که توی عکس دیده(کیفیت عکس زاویه عکاسی و..) میشه خیلی تاثیر داره برای جذب مشتری
ممنون عزیزم این پیج برادر زاده هم تازه شروع کرده ب کارشون حتما این پیشنهادتونو بهم میگم چشم شماهم با ...
قربان شما💕