2777
2789

پدرمادر من تو تاپیک های قبلم گفتم همش درگیر کار و سفرکاری و دانشگاه و اینان بهعد منو داداشمم همش تو خونه ایم شایدم بعضی اوقات پسر خالم و خالم و اینا بیان بعد امروز مامانم زنگ زد برین خونه ی عمت منو داداشم رفتیم داداشم ترم 1 دانشگاه و منم کلاس دهمم بعد رفتیم نشستیم شروع کردن این دوتا پپ فقط بلد کلشون بندازن رو کتاب هیچی حالیشون نیست چون از اول زیر دست پرستار بودن هیچ کار بلد نیستن پدر و مادرشونم ولشون به امان خدا منو داداشم هیچی نگفتیم ناهار که خوردیم داداشم شنبه امتحان داشت منم گفت  بریم و رفتیم بعد همشون خیر سرشون تحصیل کرده ان ولی کلا به ما خیلی حسودیشون میشه عمم و عمو وگرنه مامان و بابا بزرگم ماهن بعد عموم زنگ زده گفته به بچه هات یاد بده یک جا میرن تا اخر بمونن بابام گفته ببخشید اونا بیکارنیستن 500 تا دغدغه دارن ولی واقعا خیلی بی ادبن الان جمعه قرار بریم باغ بنظرتون بریم یانه من که نمیخوام برم 

ول کن درستو بخون تو

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید