2777
2789
عنوان

الان بزرگترین آرزوم اینه برای همیشه از ایران برم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 70 پست
توی اینستا پره همشم تبلیغه ولی ی بنده خدایی بهم لطف کرد گفت کتابای این بنده خدا ک ی عمر امریکا زندگی ...

این بنده خدا کی هست ؟چجوری آموزششو میتونم ببینم؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من همه زندگیم تعطیل کردم دارم زبان میخونم این میشه برات بلیط رفتننت فوکس کن رو زبان

من ی منبع تلگرام پیدا کردم صفر تا صدش رایگانه اسم استادش ی ادم مسن هس ب اسم هوشنگ ک ی عمر امریکاست و میگه رایگان داره ب ایرانیا کمک میکنه بنظرت جواب میده خوندنش

چون من در حال حاضر روستام و اصلا شرایط کلاس رفتن ندارم و ب ابن انلاینا اصلا اعتمادی نیس فقط پول مفت میگیرن بنظرت میشه با این منابع پیش برم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عجب

امیدوارم هرگز تجربه نکنی شرایطی که من گذروندم و دارم میگذرونم رو 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

این بنده خدا کی هست ؟چجوری آموزششو میتونم ببینم؟

تلگرام هست همه نوع کتابی ک فکر کنی از صفر تا صد تدریس کرده و داخل تلگرام رایگان گذاشته

اینجوریه ک فایل پی دی اف دانلود میکنی بعد با فایل صوتیاش ک هر صفحه گذاشته یاد میگیری و پیش میری

اسم کانالش اکادمی هوشنگ هس

من ی منبع تلگرام پیدا کردم صفر تا صدش رایگانه اسم استادش ی ادم مسن هس ب اسم هوشنگ ک ی عمر امریکاست و ...

ببین هرجا کتاب زبان دیدی هرچی دیدی بخون هیج ضرر نمیکنی تو یوتوب هم کلی میتونی این دوره ها رو ببیتی سوالی داشتی هم بیا ازم بپرس

ولی نمیدونم از کجا شروع کنم زندگیمو تغییر بدم خدایا من معجزه میخوام خودت راهو نشونم بده

تلاش کنی حتما میتونی .اولین قدمارو بردار

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
ببین هرجا کتاب زبان دیدی هرچی دیدی بخون هیج ضرر نمیکنی تو یوتوب هم کلی میتونی این دوره ها رو ببیتی س ...

من در حد دبیرستان بلدم یعنی ی جورایی صفر هستم یعنی مقدماتی ولی خیلیا میگفتن این خوبه و از ی طرفی کاملا رایگان هس

همه کتابای امریکن انگلیش فایل تدریس کرده یکی گفت از کتاب یک شروع کن همینجور برو جلو منم فعلا کلا تایمم ازاد هس

من در حد دبیرستان بلدم یعنی ی جورایی صفر هستم یعنی مقدماتی ولی خیلیا میگفتن این خوبه و از ی طرفی کام ...

امریکن رو خوندم قبلا کتاب خوبی هست برای شما که elementary هستین تا ابی رو بخون بعد کتاب جدید شروع کن 

ببین هرجا کتاب زبان دیدی هرچی دیدی بخون هیج ضرر نمیکنی تو یوتوب هم کلی میتونی این دوره ها رو ببیتی س ...

ی نفر دیگه هم بهم لطف کرد یک جزوه ک داخل تلگرام خودش خربده بود در اختبارم قرار داد گفت با این گرامرت از صفر تا صر میشه بالای ۴۰جلسه هس گفت خودم پولی گرفتم اسم استادش مردانی بود توی اینستا رفتم پیجش دیدم خیلیا تعریف جزوشو دادن