2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 53 پست
مادرم خیلی سعی کرد جاشو جبران کنه برام همه کاربرام می‌کنه ولی من دلم بغل بابامو میخواد

بچه دخترو بیشتر پدرش تربیت می‌کنه پدر باعث میشه دختر انتخاب درست داشته باشه سر قضیه ازدواجش یا انتخاب غلط . فک کنم پدر بچه رو تو خونه اذیت کنه اونم باهر لاشی فرار کنه چون توخونه آرامش نداره

بچه دخترو بیشتر پدرش تربیت می‌کنه پدر باعث میشه دختر انتخاب درست داشته باشه سر قضیه ازدواجش یا انتخا ...

من خداروشکر شوهرم خیلی مرد خوبیه یعنی می‌دونی من دیک سرباز تازه نفس نبودم که وارد زندگی بشم که همسزمم عذابم بده خداروشکر با درکه تا حالا یکبار بی محلی بابامو ب من تو روم نزده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرم خیلی سعی کرد جاشو جبران کنه برام همه کاربرام می‌کنه ولی من دلم بغل بابامو میخواد

چقدر هم دردیم 

منم همیشه جای خالیشو تو زندگیم حس میکنم

بعد مدتها که حس کردم زندگی داره بهم لبخند میزنه حس کردم شوهرم داره خیانت میکنه

چقدر هم دردیم منم همیشه جای خالیشو تو زندگیم حس میکنمبعد مدتها که حس کردم زندگی داره بهم لبخند میزنه ...

بعد با این وجود چند وقت پیش بیمارستان بستری شد از استرس میکردم و زنده میشدم انقد برام مهمه

عزیزم ان شاالله که همه چیز اونطوری بشه که میخوای دعام کن که شکم یقین نباشه

ایشالا بهترین ها برات پیش بیاد خواهر عزیزممممم