بچم مریضه.یسالشه.بینیش کیپ و گریه.شوهرمو چند بار بیدار کرذم.اخر پاشد دادو بیداد...خب من واقعا نمیتونستم براش قطره بریزم.اخرشم نریختم که.اونوقت یادمه پدرش که بود گوشیشو سه نصفه شب میذاش سر زنگ که زنگش بزنه داروهاشو بخوزه.خدا لعنتش کنهمن ازش نمیگذرم هیچوقت.از سگ پست تره ابن ادم
مادرم خیلی سعی کرد جاشو جبران کنه برام همه کاربرام میکنه ولی من دلم بغل بابامو میخواد
بچه دخترو بیشتر پدرش تربیت میکنه پدر باعث میشه دختر انتخاب درست داشته باشه سر قضیه ازدواجش یا انتخاب غلط . فک کنم پدر بچه رو تو خونه اذیت کنه اونم باهر لاشی فرار کنه چون توخونه آرامش نداره
بچه دخترو بیشتر پدرش تربیت میکنه پدر باعث میشه دختر انتخاب درست داشته باشه سر قضیه ازدواجش یا انتخا ...
من خداروشکر شوهرم خیلی مرد خوبیه یعنی میدونی من دیک سرباز تازه نفس نبودم که وارد زندگی بشم که همسزمم عذابم بده خداروشکر با درکه تا حالا یکبار بی محلی بابامو ب من تو روم نزده
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.