2777
2789
عنوان

احساس میکنم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 69 پست
اینکه ایا با اون زن ارتباطی داشته یا نه داره نابودم میکنه

اصلا بهش نگو

اسکرین شاتو برای خودت بفرست و ی مدت هم زیر نظر داشته باشش ولی رفتارت عادی باشه

سریع لو نده شاید اصلا چیزی نباشه

اگه الان بگی خدایی نکرده چیزی هم باشه بیشتر حواسش جمع میشه مدرکی از خودش ب جا نمیذاره

با ی اسکرین شات میخوای مچ بگیری اخه؟؟؟  سریع میزنه زیرش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا بهش نگواسکرین شاتو برای خودت بفرست و ی مدت هم زیر نظر داشته باشش ولی رفتارت عادی باشهسریع لو ند ...

میگم بگم فکر نکن متوجه نمیشم و احمقم 

این روش رو ندیده بودم 

چه ادم گندیه

تو رو خدا برام دعا کنید

گلم فعلا بد به دلت راه نده که خودت اذیت میشی گناه داری

مگه تو چت چی گفتن؟

من نفهمیدم دقیقا از چی اینیستا چت دیدی؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
گفتم اسکرین رو بهش نشون بدم و بپرسم این تو گوشیت چکار میکنه

فکر کردی میگه خودم دنبالش بودم انکار میکنه ممکنه دعوا بگیرید عصبی بشه و زرنگ تر بشه برای دفع بعد اگه صبوری کنی انگار هیچی ندیدی هیچی عادی باشی و مخفیانه کاراش دنبال کنی هرچی باشه میفهمی با پرسیدن خودت مقصر میکنه بارها بارها سابقشو داشتم تهش اینه یه رمز میزنه به تلفنش دسترسی خودتو خراب نکن شاید هم چیزی نبوده این چند روز تا میتونی بهش محبت کن سیرش کن از همه لحاظ اگه خدای نکرده خاست کاری کنه منصرف بشه 

حالا اگه خیانت کرده باشه قصدت چیه؟ 

میخوای ازش جدا بشی یا میبخشی

اول تکلیفتو با خودت مشخص کن بعد اقدام کن

اگه قصدت بخشیدنه ک بهترین کار اینه ب روش نیاری از همین اولش که خیلی سخته😐😐😐😐

گلم فعلا بد به دلت راه نده که خودت اذیت میشی گناه داریمگه تو چت چی گفتن؟من نفهمیدم دقیقا از چی اینیس ...

عزیزم از یه صفحه عکس گرفته 

صفحه مربوط به یه خانم پولی هست 

این عکس به چه دردش میخوره 

چرا باید از این صفحه عکس بگیره؟

فکر کردی میگه خودم دنبالش بودم انکار میکنه ممکنه دعوا بگیرید عصبی بشه و زرنگ تر بشه برای دفع بعد اگه ...

کاش یکی بود سالهای ابتدا زندگیم اینارو بهم میگفت قبح خیانت بین خودم و همسرم ریختم حالا دیگه جلو چشم خودم لجمو دربیاره عمدی میکنه

حالا اگه خیانت کرده باشه قصدت چیه؟ میخوای ازش جدا بشی یا میبخشیاول تکلیفتو با خودت مشخص کن بعد اقدام ...

نه جونم اگر واقعا درسته 

جدا میشم 

جوونیمو پاش حدر نمیدم 

من قبل ازدواج زندگی خودمو داشتم کارمو داشتم همه چیز رو بخاطرش گذاشتم کنار که خیانت ببینم؟؟؟

میگم بگم فکر نکن متوجه نمیشم و احمقم این روش رو ندیده بودم چه ادم گندیه

خب همین دیگه 

میخوای بگی فکر نکن متوجه نمیشم

دفعه بعد زرنگ تر میشه مدرکی ب جا نمیذاره

ی مدت مدارا کن ببین قضیه چیه بدون اینکه ب خودش چیزی بگی

بیین چ رفتار مشکوکی داره

تماسی

بیرون رفتن غیرضروری

پیچوندنی

چیزی 

الان بگی دعوا میکنید بعد میاد منت کشی میبخشی

دفعه بعد تکرار میکنه ولی محتاط تر😐😐

برا من هرکار کنه برام مهم نیست ازچشمم افتاده صرف بخاطر پسرم زندگی میکنم و دبگه کنجکاویم نمیکنماز خوا ...

منم قبلا میدیدم دخترا دنبال کرده چت کرده میکشتم خودمو حالا میگم به درک لیاقتش همونه ناراحت میشم نه مثل قبل چون هر سری از چشمم افتاد 

عزیزم از یه صفحه عکس گرفته صفحه مربوط به یه خانم پولی هست این عکس به چه دردش میخوره چرا باید از این ...

اگه عکس و مشخصات اسم داره شاید از یه جایی شناخته به عنوان سند نگهداشته واسه یکی نشون بده

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
نه جونم اگر واقعا درسته جدا میشم جوونیمو پاش حدر نمیدم من قبل ازدواج زندگی خودمو داشتم کارمو داشتم ه ...

هیچکس با خیانت کنار نمیاد

مگر کسایی ک احساس اجبار میکنن وپشتوانه ای واسه اینده ندارن😮‍💨