2777
2789
ممنونم از نظر ارزشمند و محترمتون♥️ خیلی برام مفید بود و حتما روش فکر میکنم.. این عکسارو از نت دانلود ...

عزیزم طوسی هم داشته باشه قشنگ تره 

سفید دیگ خیلی ساده س

منم سرویس نی نی جونمو می‌خوام سفید و آبی کمرنگ بگیرم پرده اتاقش هم آبی میگیرم با طرح فیل چون ست قنداق فرنگیش هم عکس فیل هست 

مامانم هم که گفته تشک و متکا و پتو شو میگیرم می‌خوام با طرح فیل بگم بگیره رنگ آبی کمرنگ 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
مرسی قربونت برم تو سونو من هم زده ۲ اردیبهشت دیگ نمی‌دونم اگه سزارین شم اواخر فروردین دنیا میاد نمی‌ ...

تاریختون خیلی ب من نزدیکه منم سونو زده ۵اردیبهشت.. اگه نی نی تون دختره عکس چیزایی که خریدی داری؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی شما چی میخای بزاری اسمشو؟

ما کورد هستیم اسمشو می‌خوام بزارم محمد هیوا

هیوا تو زبان کوردی ب معنای امید و آرزو هست 💖🥰

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
عزیزم طوسی هم داشته باشه قشنگ تره سفید دیگ خیلی ساده سمنم سرویس نی نی جونمو می‌خوام سفید و آبی کمرنگ ...

ای جان آبی پس نی نی ات پسره😍 مبارکت باشه هرچی که مبخای بخری ♥️♥️ کلا تا الان چقد خرید کردی؟

تاریختون خیلی ب من نزدیکه منم سونو زده ۵اردیبهشت.. اگه نی نی تون دختره عکس چیزایی که خریدی داری؟

ن عزیزم پسره

ای جان آبی پس نی نی ات پسره😍 مبارکت باشه هرچی که مبخای بخری ♥️♥️ کلا تا الان چقد خرید کردی؟

فدات شم عزیزم 💖🥰🌸

ینی چند تومن خرید کردم یا چیا خریدم ؟

ما کورد هستیم اسمشو می‌خوام بزارم محمد هیواهیوا تو زبان کوردی ب معنای امید و آرزو هست 💖🥰

هیوا خیلی زیباس و پرمعنی😍😍من از اسمای کردی خیلی خوشم میاد😍😍 چرا محمد حذف نمیکنید هیوا خالی نمیزاری؟

هیوا خیلی زیباس و پرمعنی😍😍من از اسمای کردی خیلی خوشم میاد😍😍 چرا محمد حذف نمیکنید هیوا خالی نمیزا ...

هیوا صداش می‌زنیم عزیزم ولی تو شناسنامه اسمشو میزارم محمد هیوا اما در اصل هیوا میگیم بهش 

خیلی حضرت محمد رو دوست دارم عاشقشم ینی 

ب خاطر همین گفتم خدایا اگه روزی ب من بچه دادی و پسر بود اسمش رو محمد میزارم 

فدات شم عزیزم 💖🥰🌸ینی چند تومن خرید کردم یا چیا خریدم ؟

راستی پسرت تکون میخوره؟ لگد اینا میزنه؟

دختر من که خیلی تکون میخوره عاشق تکوناشم خیلی ذوق میکنم😍🥺 اخه نمیدونی ک من تو این ۶ماه چ سختی هایی کشیدم تا به اینجا رسیدم🥲قربونش برم فقط خدا کمک ام کرد

چند تومن ؟ اگه بگی چیا بوده ک ممنونت میشم نمیخام وقتتو زیاد بگیرم..

لباس و شلوار تک گرفتم ولی باز هم باید بگیرم

لباس سر همی آستین بلند مناسب مهمونی و گوگولی هم براش چند روز پیش گرفتم خیلی شیک و ناز هستن 

از این لباس ها که تو کارتونه و پنج تیکه و نمی‌دونم بیست تیکه س بخدا دقیق نمی‌دونم دقت نکردم چند تیکه س از اونا هم شیش تا فک کنم گرفتم دیگ کلاه و دستکش که خودشو چنگ نزنه از این دستکش ها منظومه از اینا هم گرفتم 

جوراب هم گرفتم هفت هشت تا فعلا 

لباس برای بیمارستان سفید ساده گرفتم روش عکس چشم نظره که همه چی داره توش

مامانم هم چند تا شلوار و لباس براش گرفته 

ولی هنوز باید چند تا دیگ لباس شلوار جدا بگیرم

دو تا دیگ پنج تیکه ست بگیرم

یه لباس هم خیلی خوشم اومده نمی‌دونم چند تیکه بود اما بیشتر از پنج تیکه بود اونم بگیرم 

عروسک هم فعلا چند تا گرفتم براش 

یه دونه هم پلاک طلا گرفتیم براش که سوره قرآن روش نوشته شده 

هفته آینده هم برم براش کریر و ساک رو بخرم و چند تا لباس

اون چیزایی که گفتم تا الان خریدم حدود ده تومن شده 

پلاکش هم ۶ تومن خریدم 

راستی پسرت تکون میخوره؟ لگد اینا میزنه؟دختر من که خیلی تکون میخوره عاشق تکوناشم خیلی ذوق میکنم😍🥺 ا ...

ای جانم 💜🤲🥰🥰🥰🥰انشالله که خدا براتون نگهش داره 

آره عزیزم تکون میخوره مخصوصا وقتی شکمم سیر باشه یا دراز بکشم 🤣💜💖الان هم تکون خورد دورش بگردم 

دلم میخواد بغلش کنم انقد بوسش کنم اما نمیشه که ☹️🥺حس میکنم تر ثانیه بیشتر دلم براش تنگ میشه همش دلم میخواد بدونم چه شکلیه قیافش 🥺💖

وقتی نازش میکنم تکون میخوره دیوونه میشم از خوشحالی اما وقتی شوهرم دست میزنه تکون نمی‌خوره 🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی ذوق دارم برای زایمان 

بیشتر از استرس ، ذوق دارم 

راستی شما درد نداری ؟ من خیلی لگن و کمر و اونجام و کشاله رانم درد داره تکون میخورم دردش بیشتر میشه 

چند تومن ؟ اگه بگی چیا بوده ک ممنونت میشم نمیخام وقتتو زیاد بگیرم..

منم هنوز خیلی مونده خرید هامو کنم اما عید باید همه رو تموم کنم و اتاقش رو بچینم اون موقع اکه کم و کثری باشه معلوم میشه 

ای جانم 💜🤲🥰🥰🥰🥰انشالله که خدا براتون نگهش داره آره عزیزم تکون میخوره مخصوصا وقتی شکمم سیر باشه ...

ای جانم چقد همه احساساتت شبیه منه. روزهای ماهم دقیقا اینطوری داره سپری میشه😍😍. شوهر منم اوایل دست میزد تکون نمیخورد. اما الان عادت کرده. بگو شوهرت آروم همونجایی که تو دستت گذاشتی، دستشو بزاره همونجوری که تو میزاری تا بچه نفهمه دست یکی دیگس🤣🤣

ای جانم 💜🤲🥰🥰🥰🥰انشالله که خدا براتون نگهش داره آره عزیزم تکون میخوره مخصوصا وقتی شکمم سیر باشه ...

من درد انچنانی ندارم.. البته گودی کمرم درد میکنه. قبل حاملگی هم درد میکرد. چون گودیم زیاده.. شما بچه اولته؟ چندسالتونه؟

من ۲۲سالمه بچه اولمه