2777
2789
ای جانم چقد همه احساساتت شبیه منه. روزهای ماهم دقیقا اینطوری داره سپری میشه😍😍. شوهر منم اوایل دست ...

💖💖💖🥰🥰🥰😍😍😍😍 هعی خسته شدم بخدا دلم میخواد زود عید بشه خیالم راحت شه حداقل اون موقع می‌دونم حدود یه ماه می مونه نی نی بیاد اما الان خیلی مونده اصلا نمی‌گذره 🥺🥺🥺🥺🥺☹️☹️☹️

نمی‌دونم چیکار کنم واقعا عصبی میشم وقتی میبینم تازه اول زمستون هستیم و نی نی بهار میاد 🥺💖

حالا بازم منم حسش میکنم اما بیچاره شوهرم کلافه شده میگه چرا من دست میزنم تکون نمی‌خوره دلم میخواد حسش کنم 🥺 وسایل هاشو بوس می‌کنه دیروز قنداق فرنگی ایناشو خریدیم اومدیم خونه کلی بوسشون کرد میاد شکم منو بوس می‌کنه باهاش حرف میزنه اما فکر کنم بچم با باباش مشکل داره 🤣🤣🤣🤣🤣💖💖

همش هم نگران هستم نمی‌دونم شما هم اینجوری هستی یان

همش میگم نکنه زردی داشته باشه نکنه مشکل داشته باشه زبونم لال و بگن بستری شه خیلی میترسم 🥺🥺🥺🥺

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
من درد انچنانی ندارم.. البته گودی کمرم درد میکنه. قبل حاملگی هم درد میکرد. چون گودیم زیاده.. شما بچه ...

والا من گودی کمر نداشتم قبلا اما وقتی حامله شدم گودی کمر گرفتم و درد دارم الان یه ماهه اونجا ها که گفتم درد می‌کنه خیلی 

نمی‌دونم ربط داره یا ن منم شنیدم در این حد که میگن بچه پسر باشه این درد ها زیاده نمی‌دونم صحت داره یا ن اما دکتر گفت طبیعیه درد ها و رفته رفته زیاد تر میشه 🥺🥺🥺🥺شما پیش اومده که نی نی ب اونجاتون ضربه بزنه من چند بار پیش اومده ضربه زده درد نداشته اما حسش کردم الان هم حس میکنم دو سه بار زد اون قسمتم رو ای خدا داره ب پهلو راستم هم ضربه میزنه 🤲💜🥺🧿چقد حس خوبیه دلم میخواد بخورمش

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من درد انچنانی ندارم.. البته گودی کمرم درد میکنه. قبل حاملگی هم درد میکرد. چون گودیم زیاده.. شما بچه ...

بله عزیزم بچه اولمه🥰 ۲۴ سالمه

ما مهر ماه پارسال ازدواج کردیم و قصد بارداری نداشتم تا یه سال بگذره از ازدواجمون اما پریود هام نامنظم بود و بعد از پنج ماه که از ازدواجمون گذشت سونو رفتم و فهمیدم کیست تخمدان دارم البته خیلی ریز بود و تعدادش کم و دکتر زنان رفتم و متفورمین و ال دی داد سه ماه خوردم و تا اون موقع اصلا اقدام نکرده بودیم و بعدش که سه ماه دارو خوردم دیگ اقدام کردیم و همون اول خدا خواست و بهمون نی نی داد 

خیلیا منو ترسوندن که چون کیست داری بچه دار نمیشی با اینکه من هیچ وقت هم اقدام نکرده بودم اما همش میگفتم شاید راست میگن و بچه دار نمیشم اکه روزی اقدام کنم اما خدا خواست با اولین اقدام شد و خدا رو شکر میکنم هزار بار و چون حضرت محمد رو خیلی دوس دارم و اون موقع که کیست داشتم گفتم خدایا اگه من بچه دار شم و پسر شد اسمش رو میزارم محمد 🧿🥺💜🤲🥰