2777
2789

پیش دبستانه

بهشون گفته چیزای کلاسو به مامانتون نگین

من دخترم عادت دادم همه چیو بهم بگه 

همیشه بهش میگم بدترین کارم کرده بودی من ن دعوات میکنم نه ب معلمت میگم بگو تا باهم مشکلو حل کنیم همیشه ام با جزئیات بهم میگه

ولی امشب هر چی اصرار کردم گفت خانوم گفته نگین 

خیلی ناراحت بود فهمیدم بچه ایی اذیت و تهدیدش کرده.ب معلمش گفتم تو پیامک گفت بهش یاد بده مشکلاتش تو کلاس حل کنه تو خونه بزرگ میشه بیاد بگه

حالا میخام برم فردا صحبت کنم

بگم چرا اون بچه دخترم اذیت کرده و من نمیخام از الان مسائلو پنهان کنه از من

اونوقت مدیریت و معلم پسرم اصرار دارن بچه باید عمه چیزو تو خونه بگه حتی یه جلسه مجزا گذاشتن واسه این مورد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این که از بچه توقع داری همه چیزو بگه بچتو دهن لق بار میاری ولی اگه کسی اذیتش کرده باشه باید بگه

اینم بستگی به رفتار والدین داره چه عکس العملی نشون بدن

پسرم تعریف میکنه مشکلی پیش اومد از خودش میپرسم چیکار کردی راه حل نمیدم و البته سواستفاده هم نمیکنم از حرفهاش که علیهش استفاده کنم 

مثل دوستیم باهم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اونوقت مدیریت و معلم پسرم اصرار دارن بچه باید عمه چیزو تو خونه بگه حتی یه جلسه مجزا گذاشتن واسه این ...

بیا

حالا این خانوم نفهم به بچه شش ساله گفته به مامانتون نگین که من باید بعد کلی اصرار بفهمم درد بچم چیه

اینم بستگی به رفتار والدین داره چه عکس العملی نشون بدنپسرم تعریف میکنه مشکلی پیش اومد از خودش میپرسم ...

من واکنشی ندارم میگم ب نظرت باید چکار کنی بعد خودمم بهش پیشنهاد و راه حل میدم 

معلمش خیلی گوه خورده. جدیدا خیلی وقیح شدن .در قالب مستقل کردن بچه باعث شدن بچه از خانواده ش فاصله بگیره. بهتر و مطمئن تر از پدر و مادر کیه؟ معلم ؟ این آشغالای بی سواد فقط می‌خوان هر کاری دلشون خواست بکنند و راحت باشن . خانم به هیچ وجه اجازه نده واسه بچه ت عادت بشه و هر رفتاری باهاش شد تو خودش بریزه فاجعه میشه

بیاحالا این خانوم نفهم به بچه شش ساله گفته به مامانتون نگین که من باید بعد کلی اصرار بفهمم درد بچم چ ...

بگو قرار نیست مشکلاتش رو من حل کنم ولی باید در جریان اتفاقاتی که میفته باشم 

به دخترتم یاد بده راز خوب و بد داریم که بتونه تشخیص بده کجا باید حتما حرفهاشو بزنه