2777
2789
عنوان

فکر معلم بچم نمیزاره بخوابم آخه این چه رفتاری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلمش خیلی گوه خورده. جدیدا خیلی وقیح شدن .در قالب مستقل کردن بچه باعث شدن بچه از خانواده ش فاصله بگ ...

اره متاسفانه امروز آنقدر جیغ می‌کشید و عصبی بود که نگو چون همه چیو ریخته بود تو خودش.من ازین ور ب بچم کار کردم با من دوست باشه همه چیو بگه اون معلم بی عقل گفته نه نگین

معلم و مربی خیلی مهمه 

معلم پسرم سختگیره فوق العاده ولی هم مهربونه هم باسواد 

هم آموزش میده هم پرورش 

وقتی یه مشکلی پیش میاد اونقدر خوب راهنماییم میکنه احساس میکنم ایشون مادر پسرمه کاملا شناخت داره رو شاگرداش 

حتما خیلی آروم و رودرو باهاش صحبت کنین با معلمشون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
با یه اطلاعات محدود اونم از یه غریبه اینجوری توهین کردی؟کنترل کن خودتو!

می‌دونم چی هستن اینا .ندیده . ازشون زیاد ضربه خوردم . این جور معلما نرمال نیستن و از این که لو برن بسیار میترسن .تنها سلاحشون بستن دهن بچه ها هست. ناراحت شدم چون زیاد دیدم. و شما خودتون معلم پیش دبستانی هستین؟ 

می‌دونم چی هستن اینا .ندیده . ازشون زیاد ضربه خوردم . این جور معلما نرمال نیستن و از این که لو برن ب ...

حرفتونو رد نکردم ، ممکنه حق با شما باشه و کاملا درست بگید ، اما میگم توهین کردن کار صحیحی نیست

نه معلم نیستم

FREEDOM...🌱🤌🤍
می‌دونم چی هستن اینا .ندیده . ازشون زیاد ضربه خوردم . این جور معلما نرمال نیستن و از این که لو برن ب ...

ینی معلم دخترم اینجوره؟منکه چندبار اتفاقی رفتم کلاسش صدای داده‌هاشو شنیدم

حرفتونو رد نکردم ، ممکنه حق با شما باشه و کاملا درست بگید ، اما میگم توهین کردن کار صحیحی نیستنه معل ...

باشه مرسی نصف شبی آروم باش . حالا نمی‌خواد جواب همه رو بدی خون خودتو کثیف کنی. استارتر سوال پرسید نظر دادم . حالا چیکار داری نظر بقیه رو ریپ میزنی. سختت میشه بخوای نود میلیون ایرانی رو ادب کنی. به یا ادبی خودت بگذر 

باشه مرسی نصف شبی آروم باش . حالا نمی‌خواد جواب همه رو بدی خون خودتو کثیف کنی. استارتر سوال پرسید نظ ...

قطعا نظر شما با این ادبیات برای استارتر کمک کننده است و باعث حل کردن مشکلش میشه.

موفق باشید🙏🏻

FREEDOM...🌱🤌🤍
ینی معلم دخترم اینجوره؟منکه چندبار اتفاقی رفتم کلاسش صدای داده‌هاشو شنیدم

دقیقا میترسن والدین معترض بشن واسه همین مدام در حال تهدید کردن بچه ها هستن. اینا باعث میشن بچه ها از درس و معلم و مدرسه زده بشن. تا آخر عمرش از معلم می‌ترسه و اعتماد به نفسش پایین میاد . حتی اگر با هوش باشه تو مدرسه استرسی میشه. برو با چنتا از والدین پیش مدیر و محکم از حالا جلوش بایست. بگو نیاز نیست تو تربیت بچه ها دخالت کنه. درسشو بده و بره

دقیقا میترسن والدین معترض بشن واسه همین مدام در حال تهدید کردن بچه ها هستن. اینا باعث میشن بچه ها از ...

والا میترسم با بچم بد بشه بیشتر نمیدونم چکار کنم واقعا

این سر کوچکترین مسائل میخاد چالش درست کنه

اول سالم من باهاش چالش داشتم دخترم غذای گرم میلرد این برای اینکه بچه ها دیگه گریه نکنن گرفت برنامه نوشت و دخترمم چنباری،مثلا ماکارونی برده بود نزاشته بوو بخوره

الان صبحا که اغلب گشاست چون لیست تغذیه ایی داده معلم دوست نداره.الانم که هروز ی چالش دارم

یروز صدام گرده میگه نقاشی دختر ببین بهش گفتم درخت سبز کن رنگ دیگه کرده گفتم خب مهم نیست بهش گیر نده 

گفت نه آخه سال دیگه از من ایراد میگیرن چرا یاد ندادی.

یا بهش میگم بچه هارو نوبتی جاشون عوض کن دختر من همش آخر میشینه میگه اونا زودتر میان نمیشه فکن چیز به این راحتی نمیتونه مدیریت کنه آنقدر هی رفتم گفتم که گفت باشه نوبتی جاهارو عوض میکنم