2777
2789

من خیلی وقته که از یه نفر خوشم میاد(پسره)تو دانشگاه که رابطمون باهم رفاقتیه.

من تو دانشگاه 2 تا دوست صمیمی دختر دارم که یه بار به یکی از این دوستای صمیمیم گفتم من از این خوشم میادو داستانو واسش تعریف کردم و اونم گفت منم خیلی وقته خوشم میاد ازش،به اون یکی دوستمم که گفتم باز همینو گفت..

خب ما یه دورهمی رفتیم که اونم اونجا بود(کراشم)

این از من خیلی خوشش اومده بود تو اون تایم و حس میکردم اون حسی که من دارم بهش اونم داره،تو اون دورهمی همه چی خوب پیش رفت و اون خیلی با من اوکی بود تا وقتی که آخر دورهمی قیافه اون دوتا دوست صمیمیمو دیدم😑

اینا خیلی واضح یه جوری فاز گرفته بودن که آره انگار من آدم کشتم.

بعد اون ماجرا من با کراشم بحثم میشه و حدود 2 روز از هم خبری نداریم تو اون تایم یکی از این دوستای صمیمیم نمیدونم چجوری ولی تو همین 2 روز انقد خودشو نزدیک می‌کنه بهش و صمیمی میشه باهاش که من تو اینهمه مدت همچین صمیمیتی نداشتم باهاش،خلاصه میگذره میگذره من تصمیم میگیرم فراموشش کنم و واسه اینکه بتونم فراموشش کنم و هم به دوستم کمک کنم به اون کسی که دوسش داره برسه،تصمیم گرفتم همش تو جمعا یه جوری این دوتارو باهم اوکی کنم و بعدشم خودمو کاملا اوکی و پر انرژی نشون میدادم ولی،بعد این قضایا میومدم خونه و می‌نشستم گریه میکردم،دوستم همش زنگ میزنه بیا ببین اینجوری گفته بهم اونجوری گفته بهم بنظرت خوشش اومده ازم؟منم همش با خنده و شوخی جوابشو میدم در صورتی که از درون دارم میپاچم

دارم خودمو نابود می‌کنم

چیکار کنم؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر چی میکشم از این بی سیاستی و سادگیمه خباومدم اینجا شما راهنماییم کنیدجای من بودین چیکار میکردین؟

با سیاست سمت خودم میکشوندم اصلا هم کمک نمی‌کردم یکی دیگه بهش برسه