2777
2789
من عاشق دانهیل قرمزماز12سال پیش تا حالا اصلا حسم بهش عوض نشدههزارتا ادکلن خریدم ولی دلم همیشه با دان ...

واای منم دقیقا ۱۲ سال پیش واسه یک فرد خاص دانهیل قرمز خریدم خیییییلی خوشش اومد..و هنوز که هنوزه اس دانهیل رو دوست دارم😊😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثل آبجی من بهش میگم گود گرل دوست دارم انگار بوی هلو میده میگه برو بابا توام با سلیقت دیگه قدیمی شده ...

والا من کازاموراتیم دوست دارم 

تو اینستا ی کلیپ بود میگف دخترای ک کازموراتی میزنه کنسله .

مثل آبجی من بهش میگم گود گرل دوست دارم انگار بوی هلو میده میگه برو بابا توام با سلیقت دیگه قدیمی شده ...

دقیقا من درک‌نمیکنم یعنی چی خز شده و قدیمی شده و اینا رو متوجه نمیشم 

به قولی میگن عطر هر کس امضای اون شخصه 

مگه آدم هی امضاشو عوض میکنه 

بابای من از اون بچگیم تا آخرین لحظه که فوت کنه فقط فقط دِرِک میزد 

الان هر جا بوی دِرِک بیاد همه یاد بابام میکنن💔

♻️کارما♻️
واای منم دقیقا ۱۲ سال پیش واسه یک فرد خاص دانهیل قرمز خریدم خیییییلی خوشش اومد..و هنوز که هنوزه اس د ...

منم اولین بار واسه همسرم تو دوران دوستی دانهیل خریدم

بعد خودم عاشق بوش شدم😂😂

بوی چی هست میشه بگی در موردش تنده خنکه گرمه شیرینه کلا رایحه چی هست عکسشو داری بفرستی برام

بوش گرمه تو نت بزن میاد اما واقعا تا بو نکنیش نمیتونی خاص بودنشو حس کنی خیلی شیکه بوش