2777
2789

می خواستم بگم ادم نباید رو یه جنسیت پافشاری کنه من دلم پسر میخواست کلی نذر و دعا دختر باردارم بعد یه بنده خدایی دلش دختر میخواد بچه چهارمشو بارداره بازم پسر 

تجربه من میگه نباید به زبون اورد باید رها کرد بسپاری به خدا اونموقع شاید به جنسیت دلخواه رسید 

من ب زبون آوردم عاشق پسر بودم خدا بهم ی پسر داد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی میخوای باردار بشی شاید مهم باشه دختر یا پسر بودن؛ ولی اگه بدنیا میاد بخدا که مهم نیست. هرکدومش باشه ازدل و جون براش مایه میزاری.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
خدا حفظش کنه

ممنون

ایشالا شاهد خوشبختی گل دخترت باشی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خدا حفظش کنه

ممنون

خدا حفظش کنه

ممنون

دکترا دیگه پافشاری نمیکنن انتخاب با خودته

آخیییییییش خدا خیرت بده ، حتی اگه بیمارستان دولتی باشه؟ اخه یمدت میگفتن فقط طبیعی

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
آخیییییییش خدا خیرت بده ، حتی اگه بیمارستان دولتی باشه؟ اخه یمدت میگفتن فقط طبیعی

ببین یه دکتر به طبیعی اصرار داره یه دکتر به سزارین اصرار داره ببین دکترت چی میگه اکثرا انتخاب میذارن با خودت هر جور خودت راحتی بیمارستان دولتی مطمئن نیستم از دکترت بپرس یا خودش باشه یا تو پروندت نامه بده 

مثلا دکتر من بیمارستان دولتی هم هست که به اختیار بیمار سزارین انجام میده