فکر کنم تا الان ۱۰ تا تاپیک براشون گذاشتم
دختره 34 سالشه و پزشکه خانم دکتر تا هر حدی که تصور کنید خوشگله و نچرال نه بینی عمل کرده نه هیچی (البته احتیاجی نداره خدادی مثل عروسک میمونه)، بلند قد شاید180 باشه، خوش استایل ورزشکاری.
پسره 29 سالشه تحصیل نداره فکر کنم. ولی پولداره خیلی زیاد( تک پسره و باباش میلیاردره باباش زنده است مقداری از مال و اموالش داده دختر هاش ولی اکثر مال و اموالش زده به نام پسره )
پسره هم همینطور خوشگل و جذاب و بلند قد و هیکلی (البته پسره ورزشکاری نیست ولی هیکل مردانه داره)
پسره پسردایی شوهرمه و از بچگی با شوهرم خیلی رفیق بودن برای همین باهم روابط خانوادگی نزدیکی در داریم
این دوتا فرشته ان
اصلا آدم نیستن اینقدر مهربونن اینقدر خوش اخلاقن
هرکسی مهمونی میره خونه اشون دلت نمیخواد برگردی
یا باهاش میری بیرون یا مسافرت دلت میخواد فقط باهاشون باشی .
نه به کسی حسودی میکنن ،نه چشم تو هم چشمی میکنن ،نه پز میدن ، نه کلاس میذارن ، نه خودشونو بالاتر از کسی میبینن .
اتفاقا هرکسی تو فامیل از لحاظ مالی و شغلی اینا وضعیتش ضعیف تره اینا بیشتر باهاش روابط دارن باهاشون بیرون میرن یا مهمونی و شب نشینی میرن .
تمام خانواده ها فامیل که میشناسم وضعیت مالی خوبی ندارن فقط این دوتا همیشه باهاشون رفت و آمد دارن .
از موفقیت بقیه اینقدر خوشحال میشن الان ببینن از خودشان بیشتر پول داری یا ازشون موفق تری حسودی نمیکنن بیشتر از خودت خوشحال میشن
اینقدر همدیگه را دوست دارن و رابطه خاص و منحصر به فرد دارن اصلا فکر نمیکنی زن و شوهرن فکر میکنی رفیق صمیمی هم دیگه ان.
با اینکه پسره خونه تو بالاشهر تهران دارن تو شمال دارن چندین خونه چند طبقه تو مرکز استان خودمان دارن.
اما این زن و شوهر یک خونه دارن تو شهر پدری پسره
یک شهر کوچیک تقریبا بدون هیچ امکاناتی شهر حدودا ۵ هزار نفره است فاصله ۳۰ دقیقه ای با مرکز استان
چون همه فامیل ها و خانواده پسره اونجان این دوتا هم اونجا زندگی میکنن ..هرروز فاصله ۳۰ دقیقه میان و میرن چون دختره محل کارش و مطبش مرکز استانه و پسره مغازه و کار و بارشان مرکز استانه .
یک بار مهمونی سرزده رفتیم خونه اشون دیدم خانم دکتر با این همه پول و تحصیلات و خوشگلی نشسته دم در خونه تو کوچه( محل زندگیشان شهر کوچیکه و قاعدتاً در و همسایه با هم صمیمی هستن مثل روستا) پیش زن ها همسایه دارن حرف میزنن و سبزی پاک میکنن 😐😐
گاهی فکر میکنم خدا هرچی خوبی داشته تو وجود این زن و شوهر گذاشته