2777
2789
عنوان

دختر مردم با این همه خصوصیات اینجوریه بعد زن داداش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 74 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب هرکسی یه جوره 

نمیشه گفت چون اون خانوم اون مدلی پس همه خانوما هم باید اون مدلی باشن بعدشم مگه پنج تا انگشتان یه دست یه مدلن که همه یه مدل باشن

و دراخر مگه هرکسی تو مجردیش سختی کشیده بعد ازدواجم باید محکوم به همون سختی باشه 

زن پرتوقع باعث پیشرفت مرد میشه

همه چی خوب بود جز سبزی پاک کردنه

شهری که زندگی میکنن اکثراً با هم فامیلن جمعیت ۵ هزار نفری داره همه از یک طایفه ان برای همین با هم فامیلن

با هم رابطه نزدیک دارن بری تو اون شهر میبینی زن و مرد با هم صمیمی و رفاقت دم خونه نشستن یا کنار جاده پیش هم نشستن

اینکه دم خونه زن‌ها میشینن صحبت میکنن عصر ها و اینا یا سبزی پاک می‌کنن یا بهم تو چیزی کمک میکنن یک کار کاملا عادی و معمول هستش 

اینکه من دیدم این خانم دکتر با این خصوصیات و ویژگیهای که داره مثل اونا کنارشون نشسته یعنی چقدر دلش و ذاتش پاکه

یعنی نه غرور داره نه خودشو بالاتر میبینه نه اهل کلاس و پز دادنه