اهان موفق باشی کنکور میدی یا علاقت یه چیز دیگه هست ؟
حقیقتا سزد شدم از همه چی کلا ولی هدفم دندونه نیدونم مسخرست با این وضعیتی ک الان دارم اینو میگم ولی خب تلاشمو میکنم کنکورم خوب بود ولی بخاطر نداشتن دیپلم و علاقه ای ک به رشته ها نداشتم نرفتم کلا میخوام بمونم تا دو سال دیگ با آرامش برم جلو بعد ک بول شدم کنکور بدم چون واقعا کار خاصی ندارم تو خونه پدری ک بخوام انجام بدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میخوای ۱۴۰۵ کنکور بدی چی کار کنی این یه سالو منم وضعیت درسیم خوب نیست اصلا تست اینا هم اصلا نزدم به ...
اره عزیز تا ک قبول نشدی همش کنکور بده ولی حواست باشه یجور جواب ندی ک مثل من پیرا روزانه بیاری نتونی تا دو سال کنکور بدی من حتی کنکور زبان هم قبول شدم نرفتم همه دارن بهم حرف میزنن ک چرا این رشته های خوب رو آورد نرفتی ولی من خودمو میشناسم تا چیزی باب دلم نباشه انجام نمیدم مثلا الان تجربی دوست دارم درسته برام سخته ولی نگاه هر چی زمین میخورم باز میگم عب نداره طول بکشه ولی با آرامش بخاطر علاقه ولی اگ مثلا انسانی بودم یا ریاضی عمرا بعد ی شکست پا میشدم
ببین من از هفته دو بهمن مدرسه نمیرم بشینم نهایی ها رو بخونم خوب بدم ۱ تیر شروع میکنم واسه کنکور اگه خواستی در خواست دوستی بدم استادهارم معرفی کنم باهم پیش بریم ؟