2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام عکس خودمو و کراشمو که دیوونشم رو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 130 پست
بخدا هرکاری بگی کردم نزدیک یک ماهه ندیدمش داشتم دیوونه میشدم به معنای واقعی جنون رو احساس میکردم این ...

ای بابا

غریبه اس؟ 

اگه غریبه اس و دیگه باهاش چشم تو چشم نمیشی برو بهش پیشنهاد بده و خودتو از این برزخ خلاص کن

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای باباغریبه اس؟ اگه غریبه اس و دیگه باهاش چشم تو چشم نمیشی برو بهش پیشنهاد بده و خودتو از این برزخ ...

شهرمون کوچیکه بیشترامون همو میشناسیم کراشمم‌نمیشه گفت غریبس ترمش از من بالاتره و فقط یک درس باهم داشتیم که اونم تموم شد رشته هامون هم فرق داره ولی خواهر میترسم برم بهش بگم🥲از بعدش خیلی میترسم ایدی اینستاش رو دارم منتهی پیجش خیلی پی ویه خیلی دلم میخواد ترم بعد دوباره باهاش همکلاس شم اما نمیدونم چطور

خاک تو سرششش کنن تابحال بهش نخ دادی عزیزمم؟دوست دختر داره؟؟

هزار بار ریکوئست دادم قبول نمیکنه 😐

نمی‌دونم دوست دختر داره یا نه یه ساله دوسش دارم بخدا اگه فامیل نبود صد دور نخ میدادم بهش حیف فامیله ☹️

شهرمون کوچیکه بیشترامون همو میشناسیم کراشمم‌نمیشه گفت غریبس ترمش از من بالاتره و فقط یک درس باهم داش ...

خب عزیزم همکلاس هم بشین چه فایده

برو محترمانه بهش بگو مث دختره سیریش نشیا😂 یا میگه آره یا نه ترس نداره که تو تل پیام بده اگرم گفت نه چت رو دوطرفه پاک کن و با خیال راحت فراموشش کن

هزار بار ریکوئست دادم قبول نمیکنه 😐نمی‌دونم دوست دختر داره یا نه یه ساله دوسش دارم بخدا اگه فامیل ن ...

ای بابااا😐نکنه دوست دختر دارههه؟ چندتا فالوور فالویینگ دارههه هوف خواهر برا تو هم مثل برا من بدقلق هستششش

خب عزیزم همکلاس هم بشین چه فایدهبرو محترمانه بهش بگو مث دختره سیریش نشیا😂 یا میگه آره یا نه ترس ندا ...

بنظرم بگم گلم؟ مثلا برم با پیج فیک تو اینستا بگم؟؟ اگه جوابمو نده چیییی

ای بابااا😐نکنه دوست دختر دارههه؟ چندتا فالوور فالویینگ دارههه هوف خواهر برا تو هم مثل برا من بدقلق ...

ببین خواهر این خوانوادش از اون مذهبیاس نمیخوره دوست دختر داشته باشن 

۴۳۳ نفر فالووینگاشه ۲۰۵ نفر فالوور 

بیشتر مردا تو پیجشن🤣نشستم دونه دونه کسایی که فالو کردنش رو دارم پیدا میکنم

بنظرم بگم گلم؟ مثلا برم با پیج فیک تو اینستا بگم؟؟ اگه جوابمو نده چیییی

اره پیج فیکم خوبه

بگو ازت خوشم اومده ولی اول با پیج فیک اومدم ببینم سینگلی و قصد آشنایی داری یا نه