2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام عکس خودمو و کراشمو که دیوونشم رو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 130 پست
نخ رو بلد نیستم خواهر میبینمش اینقدر هول میشم و ضایع بازی درمیارم طرف فکر میکنه یه تختم کمه

وای😂

البته من از تو بدترما

از یه پسره خوشم میومد میدیمش سکته میزدم کلا رنگم میپرید دهنم خشک میشد نفسم بالا نمیومد نمیتونستم یه کلمه حرف بزنم واسه همین همیشه خودمو از میدزدیم تا یه روز دیدم حلقه دستشه:)))

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاراشو رفتارش عمدیه و خودش حال می‌کنه ناشناخته باشه...دوست دختر داره

جداااا دوست دختر داره یعنییییی؟ اخهه تو کلاس چهارساعته حتی به اندازه چهار ثانیه هم گوشی دستش نمیگیره بعد انگار که فهمیده من ازش خوشم اومده بقول دوستم همش سیاستم میکنه و تو فاز رفته

ببین یه نصحیت برات بکنم نمیدونم باباش چیکارست پولدار یا نه به هر حال اون پول باباش شاید بعد یه مدت ب ...

اخه سن هر دومون کمه وافعا به ازدواج فکر نمیکنمم مخصوصا تو این وضعیت اقتصادی که اصلااا🥲از یه طرفم حق باتوعه اینکه استقلال مالی تداشته باشه بده و من خودمم زیاد با این قضیه حال نمیکنم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عاشقت سدم

اره کلا سرخوشم

وقتی حلقه اشو دیدم دنیا رو سرم خراب شد ولی شکست عشقیم فقط 5 دقیقه طول کشید😂

البته میدونی من معتقدم باید پسر عاشق تر باشه واسه همین اگه از پسری خوشم بیاد حسمو سرکوب میکنم

اخه اونم اپشن های خفن دیگه داره خواهر🥲 خیلی خیلی خیلییی تو قیافه هست اصلا خدارو بنده نیست بخدا دق ا ...

اسی بخدا هم اخلاقت و هم قیافت عالی تر از اونه تو لیاقت بهتر از اینارو داری یکی که عین پرنسس باهات رفتار کنه نه اینکه اخلاق و روان و حوصله نداشته باشه 😂❤️

اخه سن هر دومون کمه وافعا به ازدواج فکر نمیکنمم مخصوصا تو این وضعیت اقتصادی که اصلااا🥲از یه طرفم حق ...

آره انشالله موقعیت های بهتر یا هم ایشون یه شغلی پیدا کنن خوشبخت شین به هر حال بهت گفتم بعدا کاسه چه کنم چه کنم نکنی 😘😘

اره کلا سرخوشموقتی حلقه اشو دیدم دنیا رو سرم خراب شد ولی شکست عشقیم فقط 5 دقیقه طول کشید😂البته میدو ...

من تابحال عاشق نشدم و به هیچکی تا این اندازه حس نداشتم🥲بخدا هرچقدر از عذابی که این چند ماهی کشیدم بگم کم گفتم برا همین تاپیک اون دختره رو خوندم با جون و دل درکش کردم چون منم روزایی که اون دانشگاه هست یواشکی میرم ببینمش یا میرم امارش رو از همه یا از دوستاش در میارم فقط خدااا میدونه چقدر پیگیرشم 

اسی بخدا هم اخلاقت و هم قیافت عالی تر از اونه تو لیاقت بهتر از اینارو داری یکی که عین پرنسس باهات رف ...

چشم فدات شم ممنونم ازت🥲🥲💙بخدا الان خیلی سختمه باید خیلی رو خودم کار کنم و زمان بدم به خودم چون یک شبه عاشقش نشدم🥲 خیلی سخت میگذره این روزا بهم مخصوصا وقتی بی محلی هاشو میبینم که داغون داغون میشم

من تابحال عاشق نشدم و به هیچکی تا این اندازه حس نداشتم🥲بخدا هرچقدر از عذابی که این چند ماهی کشیدم ب ...

بزار یه چیزی بگم

ما هر فکری کنیم و هرکاری انجام بدیم مغزمون باورش میکنه مثلا وقتی تو هی پیگیری میکنی و دربارش تاپیک میزنی و بهش فکر میکنی مغزت باور کرده که واقعا عاشقشی و بدون اون نمیتونی و حتی عشق کر و کورت میکنه باعث میشه خیلی چیزا متوجه نشی و حتی کارهایی بکنی که بعدا بگی وای چرا اینکارو کردم شما یه مدت کلا ازش دور شو و سرگرمی جدید واسه خودت پیدا کن فکرش اومد سراغت زود حواستو پرت کن نزار اینقد غلبه کنه 

چشم فدات شم ممنونم ازت🥲🥲💙بخدا الان خیلی سختمه باید خیلی رو خودم کار کنم و زمان بدم به خودم چون یک ...

اوف اسی قربون دلت برم که با گوشت و استخون درکت میکنم چون خودمم دقیقا تو وضعیت مشابه تو ام خواستم به تو دلگرمی بدم☹️❤️

بزار یه چیزی بگمما هر فکری کنیم و هرکاری انجام بدیم مغزمون باورش میکنه مثلا وقتی تو هی پیگیری میکنی ...

بخدا هرکاری بگی کردم نزدیک یک ماهه ندیدمش داشتم دیوونه میشدم به معنای واقعی جنون رو احساس میکردم اینقدر عذاب کشیدم فقط خدا میدونه چقدر گریه زاری کردم چقدر حال بدی دارم از وقتی دیدمش تا الان یک روز خوش ندارم هرکاری بگی نیکنم بیرون میرم درس میخونم سعی میکنم سرمو گرم کنم ولی اصلا انگار نمیشه که نمیشه