2777
2789

از وقتی یادمه سخت درس خواندم ، یادمه چهارم دبستان که بودم واسه عید که تعطیل شدیم اومدم خونه مامانم داشت فرش می‌شست من رفتم تو اتاق نشستم برنامه ریزی کردم چطور درسامو دوره کنم تا پایان تعطیلات 

آخه چه مرگم بود 

الان شدم معلم ، شغلی که الان همه به راحتی واردش میشن و حقوقش از همه کمتره 

هیچ چیز درست حسابی ندارم 

ولی حسرت دوتا چیز میمونه تو دلم یکی گوشی اپل ،یکی دسته گل رز 

در ضمن ۳۱ سالمه ، یه دختر دوسال و نیمه دارم 

امشب با شوهرم درد و دل کردم هیچی نگفت رفت خوابید 

حرف میزدم و اشک‌ میریختم ولی اون بی توجه رفت 

این روزا یاد شب نخوابیدنام افتادم ، چقدر تلاش کردم با ۳۰۰۰ تجربی رفتم معلمی ، همه همکارام با ماده ۲۸ شدن معلم ، واسه خودشون ۱۷٫۱۸ سالگی شوهر کردن الان بچه هاشون بزرگ معلم هم شدن 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرت چیکارس؟

معلم ، کاش حداقل اون شغلش آزاد بود ، اصلا هم به فکر پیشرفت نیست اون خیلی تلاش نکرده به همین حد راضیه ، راستم میگه یه سال پشت کنکور مونده همون سال سخت خونده معلمی هم واسش زباده  

چقدر ناشکری 

تو سن ۳۱ سالگی شوهر داری بچه داری شغل داری 

دیگه چی میخوای حالا چون دیگران با رتبه پایین تر معلم شدن یعنی تو شکست خوردی 

به نظرم شوهرت حق داره خیلی ناشکری 

بخدا ناشکری میکنیا

من الان هر روز دارم درس میخونم تا معلمی قبول بشم آرزومه🥹

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.

بله گلم حق داری 

و زمان شما ظرفیت ها بیشتر نبود ک بتونی رشته تاپ بخونی 

الان با ۳۰۰۰ پزشکی میرن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
چقدر ناشکری تو سن ۳۱ سالگی شوهر داری بچه داری شغل داری دیگه چی میخوای حالا چون دیگران با رتبه پایین ...

آره واقعا آدم باید زندگی خودشو در نظر بگیره چیکار به بقیه داری

هرکی ی مسیری داره

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.

بله گلم حق داری و زمان شما ظرفیت ها بیشتر نبود ک بتونی رشته تاپ بخونی الان با ۳۰۰۰ پزشکی میرن

آره این ظرفیت کار دستم داد