2777
2789
عنوان

چرا به هیچکدوم چیزهایی که میخواستم نرسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 29 پست
چقدر ناشکری تو سن ۳۱ سالگی شوهر داری بچه داری شغل داری دیگه چی میخوای حالا چون دیگران با رتبه پایین ...

خیلی زور داره ، اینارو ببرن وارد یه حرفه دیگه بکنن آبروی شغل ما رو بردن ، بلد نیستن درس بدن به بچه‌ها میگن سوالات ریاضی رو‌حفظ کنید تو امتحان هم عبن‌ کتاب میارن بلد نیستن درس بدن 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دلم گرفته به خیلی چیزام نرسیدم ،به شوهرم رسیدم ادم خوبیه بد نیست اما وقتی دعوا میکنیم چشمشو میبنده دهنشو باز میکنه تا اون جایی که حد اخرشه دلمو میشکنه انگار تمام تلاششو میکنه دلمو بشنکع  اصلا سر چیزای الکی و پوچ،بعدم مهربونترین ادم میشه ،مگه من ازخدا چی خواستم ؟منم کلی درس خوندم دانشگاه  قبول شدم به سختی خوندم با بی پولی یادمه ازدانشگاه برمیگشتم دو طرف جاده دانشگاهمون رستوران و فست فود تو اون چهارستال ارزو به دلم موند یبار بخورم فقط ازبوش لذت میبردم این کوچکترین چیزاشه که میگم بابامم تمام زندگیشو گداشته بود معلم بود ولی نمیرسید بیچاره،حسرت مانتو حسرت یه خرید راحا حسرت همه چیز الانم شوهرم کردم تو پول خفه شدن خانواده شوهرم اما من باید با ماهی هیچ تومان زندگی کنم الانم همون گذشته اما کمی بهتر و شوهرمم این اخلاق گندو داره دلم به چی خوش یاشه

اون موقع ازدواج کرده بودی؟دوران مجردی گرفتی یا متاهلی

قبول که شدم نامزد کردم ، تو دوران متاهلی ارشدو گرفتم 

کاش حداقل میرفتم دانشگاه آزاد ، خیلی اذیت شدم 

رشته تجربی مگه میتونه معلم ریاضی شه؟

من معلم ریاضی نیستم ، ولی اگه یه نگاه به کتابهای ریاضی ابتدایی بکنید میدونید که خیلی سخت‌تر شدن نسبت به قبل و هرکسی نمیتونه تدریس کنه