2777
2789
بله متاسفانه

خد رو شکر که هما انسانها مثل هم فکر نمیکنند 

متاسبانه بعصیا انقدر کوته بکر هستن کا انتطار دارن همه مثل اونا باشن و فکر کنن و اعتقاد داشته باشن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
وقتی خودم تجربه کردم چرا دروغ بگمسه ماه بعد از دنیا اومدن اولی تونستیم خونه بخریمدومی رو وقتی باردار ...

من ولی یدونه بچه دارم و چند تا خونه و ملک داریم

این مسائل چه ربطی به بچه داره دقیقا؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدم هی میگن بچه بیارید.... دیگه ریه ای برامون نمونده

واقعا فازشونو نمیفهمم اصلا و به هیچ عنوان

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من نگفتم بیارین یا نه پرسید این که میگن بچه روزیشو می‌رسونه درسته منم گفتم برای ما درست بوده حتی تعم ...

از کجا معلوم اگر بچه ای نبود این موفقیت های مالی به دست نمیومد،؟

اینکه میگن بچه بیارید مخصوصا شیعیان یکی از علتهاش به خاطر هاله های انرژی مثبت اونها هست و مثلا هنگام افطار توی یک ساعت مشخص همه دست به دعا میشن و با جابجا کردن ساعات اذان تو هما چی دست درازی کردن و ..... خیلی حرف دیگه 

کشتن شیعیان برای کابالیستها یه نوع هرف بزرگه چون تقدیم میکنن به روح شبطان و هر چی جمعیت شیعه کمتر باشه هاله انرژی منفی زیاد میشه و اونها کارشون راحت انجام میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خد رو شکر که هما انسانها مثل هم فکر نمیکنند متاسبانه بعصیا انقدر کوته بکر هستن کا انتطار دارن همه مث ...

یعنی آدم تو این سایت یه چیزایی میبینه که تعجب میکنه  انگار ۵۰۰۰سال پیشه ... خیلی باعث تاسفه

اینکه میگن بچه بیارید مخصوصا شیعیان یکی از علتهاش به خاطر هاله های انرژی مثبت اونها هست و مثلا هنگام ...

اصلا هر شرایط بدی ام نیاز به نیروی جوان داره برای اصلاح وضعیت ، این که میکن به بهونه مشکل اقتصادی و  مشکلات کشور و فلان نباید بچه دار شد خیلییی مسخرست😐 تهشم یه مشت انسان پیر و میانسال می مونن که قاعدتا توانایی درست کردن کشور و ندارن

اتفاقا به نظرم باید بچه آورد، درستم تربیتش کرد تا اشتباهای نسل قبل و تکرار نکنه، البته همین بچه دار شدنم نباید بدون برنامه ریزی باشه. 

یعنی آدم تو این سایت یه چیزایی میبینه که تعجب میکنه انگار ۵۰۰۰سال پیشه ... خیلی باعث تاسفه

نه هرکس اجازه داره هر عقیده ای داشته باشه 

از کجا معلوم انسان مدرن امروزی در اشتباه نباشه 

تاسف رو بابت این خوردم براز کسایی که به عقاید هم توهین میکنند 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اصلا هر شرایط بدی ام نیاز به نیروی جوان داره برای اصلاح وضعیت ، این که میکن به بهونه مشکل اقتصادی و ...

چه بخوایم چه نخوایم تا چند سال اینده مردان قدرت باروری رو از دست میدن

گرونی از یه طرف از طرف دیگه سطح زندگی اشتباه که وارد زندگیمون شده و با روح و جسممون عجین شده

برای تغییر خیلی باید انسان بزرگی باشی تا واقع بینانه مسائل رو ببینی الان خودم عاشق بچه هام اما مردد که فردا هزینه تحصیل که پایه ترین هست رو از کجا بیارم ؟

یا من خیلی ضعیفم یا افکارم اشتباهه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بنظرم روزی اون کودک کارم دست اونیه ک دستش به دهنش میرسه بلکه هزاران بار بیشتر   الان همه صدقه میدن ؟ انفاق میکنن؟  خمس مالشونو میدن زکات محصولشونو میدن ؟ حساب سال دارن؟  هر کس بنظرم باید ب خودش و خدای خودش برگرده و فکر کنه حق فقیر و مسکین و یتیم تو مال من هست یا نه؟ کسی تو همسایگی یا فامیلم امید داره ازش دستگیری کنم ؟ ما هررر. چی داریم از خدا داریم و برا امتحانمونه

عقیده اگه اشتباه باشه باید بهش توهین بشه

از کجا معلوم عقیده طرف مقابل اشتباه نیاشه 

مثلما هرکس میگه عقیده من درسته 

و اگر قرار به توهین باشه ادم زشتی های درونشو نمایان میکنه