2777
2789

خیر درست نیست. ولی معمولا پدر و مادر مسئولیت پذیر زمانی که قرار هست بچه دار بشن، تلاش بیشتری می کنند تا بچه رفاه بیشتری داشته باشه و اطرافیان نتیجه این تلاش را به روزی بچه ربط میدن...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا هرکی به این حرف اعتقاد داره از قشر ضعیف جامعه هست که شونصد تا بچه میاره و تو فقر و فلاکت بزرگ ...

دقیقا تو همین تاپیک هم هستن

مثلا خرید یه سرویس طلا براشون یه موفقیت مالی عالی به حساب میاد

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

نه تنها بچه ها! بلکه تمام خلائق مرزوق خداوند هستند. 

شما هرچقدر هم که کار کنید، باز خداوند رزقتون رو می‌ده. حالا به وسیله ی کار کردنتون. 

هیچ جنبده ای در جهان نیست مگر اینکه مرزوق خالقش باشه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

آره

اما بعضیا گنجشک روزی هستن،کاش اصلا به دنیا نیان تا با این روزی کم بخوان زندگی کنن

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اونی که این حرفو زد فکر میکرد روزی فقط نونه ک بشه بزرگش کرد از گشنگی نمیره

الان ماها میدونیم روزی برای بچه اوردن فقط نون نیست

اعصابه،آبه،برقه,گازه،کاره،ماشینه،خونه‌س،موبایل برای بچه ۷ ساله(حداقل برای برنامه شاده)... حوصله‌س،رابطه خوب پدر و مادره(ک قبلا اینقدر طلاق نداشتیم)

و هزارتا چیز دیگه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
برای ما واقعا درست بود با هر کدوم از بچه ها یه پیشرفت بزرگ تو مسایل کاری و اقتصادی داشتیم این آخری ک ...

ایران کشور کم آبی نیست 

چرخه آب اگه به روال طبیعی باشه آب همیشه هست

این درختان کاج که همه جا میکارن آب رو مثل خوره میکشه به جون خودش و هر گیاه مثمری پیشش باشه مانع رشدش میشه ، چرخه رو بهم زدن ، سد سازی مانع ذخیره صحیح آب شده و سال آینده احتمال سیلابهای بزرگی خواهیم بود که این باعث خشکسالی ساختگی میشه

آب تموم نمیشه اما اگه چرخه رو بهم بزنی میبینی یهو سیل اومد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ایناییم که فقیرن روزیشون مونده تو شکم مامانشون اخی

خدا گفته روزی بعضی افراد و داده دست افراد دیگه ( پولدارا) و اونا باید انفاق کنن و روزی و به دست صتحبش برسونن که متاسفانه این کارو نمی کنن و اینجوریه که تو دنیا اختلاف طبقاتی بیداد می کنه :)

همونی که تو امضات نوشتی برای بچه نیاوردن کافیهبه علاوه هوای آلودهاقتصاد فلجتورم وحشتناک

من نگفتم بیارین یا نه 

پرسید این که میگن بچه روزیشو می‌رسونه درسته منم گفتم برای ما درست بوده حتی تعمیم به همه هم ندادم

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
همونی که تو امضات نوشتی برای بچه نیاوردن کافیهبه علاوه هوای آلودهاقتصاد فلجتورم وحشتناک

بعدم هی میگن بچه بیارید.... دیگه ریه ای برامون نمونده

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.