2777
2789
حرف خدا ؟این حرف ، کلام صریح خداستو البته وجود فقیر و غنی هم تدبیر و خواست خداست برای امتحان هردو گر ...

میگم خوبه وضع اقتصادی رو میبینید باز این حرفارو میزنید 

پول داشتن ده تا بچه بیارن

پول ندارن سر ماه اجاره بدن بچه داشتن چیه؟!

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

این دیگه به من و شما بستگی داره که چقد بخوایم به فکر فردای کشور و جهان اطرافمون باشیم و به جای دنبال ...

درسته گفتم که یه اراده مصمم میخواد

یه کلیپی دیدم اینستا خیلی تاسف خوردم مادر میگفت دیگه اینبار قاشق میدم بچم خودش غذا بخوره ، کارتون باز کرده بود کتاب داستان کنارش همش میگفت بچه جون غذا ر بجو ! بیشتر از نیم ساعت طول کشید مادر کلافه شد خودش یه کارتون دیگه باز کرد با حواسپرتی غذایی که از دهن اقتاده رو به خورد بچه داد

بچه هم 8 سالش بود و بدتر از اون کامنتها بود که همه تاییدش کرده بودن

بچه ای که هنوز حرمت غذا و برکت خدا رو نمیدونه چطور میخواد با سختی روبه رو بشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم روزی اون کودک کارم دست اونیه ک دستش به دهنش میرسه بلکه هزاران بار بیشتر الان همه صدقه میدن ؟ ...

چرا حق فقیر و مسکین باید تو پولی که من به زحمت و عرق ریختن در اوردم باشه؟

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

بیارن ولی نه شونصدتا

دیگه تعدادش به خود شخص ربط داره

چون فقیر باشه تو نمیتونی براش تصمیم بگیری به خودش مربوطه

منم بابام ورشکست شد از هفت سالگی زندگیمون زیرو رو شد ولی منم آدمم و حق زندگی دارم و حق تلاش

شما مایه دارا که فقط آدم نیستید همه حق دارن و همه چی زندگیشونم فقط به خودشون مربوطه نه شماها که فکر میکنید خدایید

نه باباباید بیارن که فردا پس فردا کمیته امداد و ابشار عاطفه ها و... خرجشو بدن

شما که دم از حیدر میزنی خودتو جای خدا جا نزن

خدا هیچ جا نگفته فقط مایه دارا بچه بیارن

تو چه حقی داری برای بقیه تصمیم بگیری هر کی میاره به خودش مربوطه نه شماها

نه باباباید بیارن که فردا پس فردا کمیته امداد و ابشار عاطفه ها و... خرجشو بدن

دمتگرم بخدا ..الان هرچی آدم حسابیه تک فرزنده ‌‌هرچی فقیر و محتاج نون شبه ۶تا بچه داره ..تازه زبونشونم درازه  ...انگار هزارتا زاییدن هنره ..هنر درست تربیت کردن و امکانات و تحصیلات برای بچه فراهم کردنه ..نه صرفا زاییدن...گربه هم زیاد میزاد آخرشم ول میکنه میره

شما که دم از حیدر میزنی خودتو جای خدا جا نزنخدا هیچ جا نگفته فقط مایه دارا بچه بیارنتو چه حقی داری ب ...

باشه حالا حرص نخور فشار خونت میره بالا کار دست خودت میدی😂

تا تو یک بحث کم میارد کار میکشونید به عقاید طرف