2777
2789

روزی با اون چیی که ما میگیم و توقع داریم فرق میکنه 

از نظر من هرموجودی در این دنیا روزی مقرری داره 

اما نه به معنای مول کلاس موسیقی و مدرسه غیر انتفاعی و .‌‌.

به قرص نان هم روزی یه ادم حسابه کا اون بچه تغذیه میکنه 

پس چیزی که به صورت عامیانه توقع داریم که مثلا حقوی پدر دوبرابر بشه یا فلان درست نیس گرچا گاهیم اتفاق میفته 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

برای ما واقعا درست بود 

با هر کدوم از بچه ها یه پیشرفت بزرگ تو مسایل کاری و اقتصادی داشتیم این آخری که دیگه ترکوند

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درحد گرسنه نموندن شاید، البته باز مثال نقضش بچه‌هایی که سوتغذیه ناشی از محرومیت غذایی دارن هستن، بچه‌ها کار و ... 

ولی درحد براوردن نیازهای دیگه و خدای نکرده بیماری و بعدها تحصیلات و ...، نه

بله درسته،من به حرف خدا ایمان دارمبه چشمم دیدم،ماشاءالله برای هر بچمون اوضاعمون بهتر شده

ولی خیلی از بچه ها شب ها گرسنه میخوابن

بی منطق حرف نزنین مدیون میشین

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بعضی بچه ها خوش روزی هستن

دخترم که بدنیا اومد قرعه ماشین به ناممون در اومد یه ماشین دیگه گرفتیم خونه رو بزرگ کردیم حتی سرویسی که برای خونه داده بودم رو همسرم برام گرفت

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
برای ما واقعا درست بود با هر کدوم از بچه ها یه پیشرفت بزرگ تو مسایل کاری و اقتصادی داشتیم این آخری ک ...

همونی که تو امضات نوشتی برای بچه نیاوردن کافیه

به علاوه هوای آلوده

اقتصاد فلج

تورم وحشتناک

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

ولی خب من واقعا به این اعتقاد دارم که خدا بنده ای و بفرسته رو زمین روزیشم میده البته که باید اون پدرو مادرم یه چی تو خودشون ببینن و بچه بیارن چون خدا ام گفته اول حرکت بعد برکت ، نمیشه تو اوج نداری بچه بیارن با این بهونه که خدا روزیشو میده