2777
2789

من دختری بودم که خیلی به درس و مشقم میرسیدم خیلی علاقه داشتم مستقل بشم و به یه جایی برسم

و درسمم خیلی خیلی خوب بود

تا اینکه کلاس هفتم هشتم خواستگارا شروع به اومدن کردن و بعد از یه سری اتفاقا شدیدن افسرده شدم و بعد اون افسردگیا دلم جوری از درس سرد شد که هرچی میکنم نمیتونم درس بخونم

حالا اون هیچی میتونستم بزورم که شده درس بخونم ولی یه نفر بهم چیزی گفت که اصلا از ذهنم پاک نمیشه

اون گفت اگ من بجای تو بودم چهره ی تو رو داشتم و انقدر خوشگل بودم هرگز درس نمیخوندم

اون روز زیاد توجه نکردم ولی اخیرا همش تو ذهنمه و داره دیووونم میکنه بدجور حالم خرابه

سال اخرمه و همه زندگیم بستگی به همین سالم داره

ولی من شدیدا از درس متنفر شدم

نمیتونم بخونم نمیتونم متنفرررررم 

نمیدونم چیکاررررر کنم تورو خدا یه چیزی بهم بگین چیکارر کنم بدحور سردرگم شدم نیازی به روانشناس هم ندارم خیلی زیاد رفتم ولی چیزی عایدم نشد

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیزی نمونده تا پایان مدارس سعی کن ذهنتو خالی کن از این حرفا حداقل دیپلمتو بگیر بعد خواستی ازدواج کن که بعدا بتونی بری کنکور بدی

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

ول نکن درسو 

مجبوری چند سال دیگه دوباره انتخابش کنی پس خودتو عقب ننداز 

ول کردن درس مساوی با خیلی چیزاس اینقد اذیت میشی که حد نداره 

چون تجربه دارم میگم امیدوارم این اشتباهو نکنی

اهدافتو بنویس 

از زندگی چی میخوای 

از اینده چی میخوای 

دوست داری ده سال دیگه تو چه موقعیتی باشی 

بیست سال دیگه چی؟

اون چیزایی که میخوای رو چجوری باید بدست بیاری؟

کم کم برنامه زندگیتو مشخص کن 

و براش برنامه ریزی کن

اللّهم عجّل لولیک الفرج

سعی کن این سرلوحه خودت قرار بدی که همه دوستت نیستن

و هر کسی هر حرفی بزنه لزوما صلاحتو نمیخواد ممکنه از روی دشمنی چیزی بگه پس نباید خیلی به حرف مردم اهمیت بدی یه هدف برای خودت مشخص کن و مسیرتو ادامه بده

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️