2777
2789
چون امتحانات ترمی که اون زمان دادی به صورت همگانی برگزار نشده بود . یا اگه شده بود با قانون الان که ...

خیلی ممنون عزیزم بابت توضیحاتت کاملت ووقتی که گذاشتی 

لطفا به این سوالاتمم پاسخ بدی ممنون میشم

سخته امتحانات

چجوریه

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
خیلی ممنون عزیزم بابت توضیحاتت کاملت ووقتی که گذاشتی لطفا به این سوالاتمم پاسخ بدی ممنون میشمسخته ام ...

خواهش میکنم.

امتحانات سخت نیس اصلا . ولی تصیح کردنش سخت هست . 

چون با کامپیوتر تصیح میشه و این مدلی هست که هر برگه ی امتحانی ازش عکس گرفته میشه توسط مدیر اون آموزشگاه و میفرسته تو سایت . و به طور اتفاقی سه تا معلم درنظر گرفته میشه که آنلاین اون برگه هارو تصیح کنن . این معلما هرکدوم برای یه نقطه از کشور هستن و اصلا اسم و نشون دانش آموز هم رو برگه نوشته نیس .

این معلمایی که تصیح میکنن اگه یکیشون جایی رو با ارفاق نمره داده باشه ولی دوتای دیگه ارفاق نکرده باشن و نمره هاشون درست تر باشه برای اونی که ارفاق کرده تنبیهی حالا یا کسر حقوق یا هرچی در نظر گرفته میشه مگه اینکه در آخر سه تاشون به توافق برسن و روی تصیحشون نظارت میشه برای همین با سخت ترین حد ممکن تصیح میکنن و هرکدوم جوابیه دارن و کلمات رو باید دقیق طبق  جوابیه اونها بنویسی یا حداقل کلمات کلیدی رو بنویسی چون هر کلمه کلیدی نمرع داره و توضیحات اضافه رو نمره نمیدن و حتا اگه مفهوم رو برسونی ولی کلمات اصلی رو تو جملت نگی نمره نمیگیری .

و جدای از اینها چون از برگه عکس میگیرن و از رو عکس تصیح میکنن باید خوش خط و خوانا باشه چون اگه نتونن کلمه ای رو بخونن اون کلمه رو نمره نمیدن .

بعد اینکه فقط اجازه داری با یک رنگ خودکار بنویسی فکر میکنم فقط با مشکی باید بنویسی ( حالا دقیق یادم نیس مشکی یا آبی ولی میدونم فقط با یکی از رنگاش باید تمام امتحاناتت رو بدی)

اخر هم اینکه یک هفته یا چند روز میخواد به شروع امتحانات باید کارت ورود به جلسه رو بگیری و نیم ساعت زودتر اونجا باشی وگرنه راه نمیدن . و اینکه سوالا رو تو سایت بارگزاری میکنن و رییس اون حوضه فوری چاپ و پخش میکنه .یعنی ممکنه نت ضعیف باشه سوالا دیرتر برسه .

قیمت ثبت نام ترمیم هم فکر میکنم پارسال هر درس ۵۰ تومن بود امسال احتمالا ۷۰یا ۷۵باشع

...🥀🍂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهش میکنم.امتحانات سخت نیس اصلا . ولی تصیح کردنش سخت هست . چون با کامپیوتر تصیح میشه و این مدلی هس ...

خیلی ازت ممنونم گلی جان

خیلی از ابهاماتمو برطرف کردی

امیدوارم اگه کنکوری هستی موفق باشی

کلی انرژی مثبت ازت گرفتم و دعا میکنم دوبرابرش بهت برگرده زیبا😍✨🤌🏻

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
خیلی ازت ممنونم گلی جانخیلی از ابهاماتمو برطرف کردیامیدوارم اگه کنکوری هستی موفق باشیکلی انرژی مثبت ...

درآخر هم اینکه چون پشت کنکوری هستی باید برای امتحانات بری مدرسه بزرگسالان شهرتون اونجا امتحان بدی که تو کارت ورود به جلسه آدرسش نوشته میشه .

ثبت نام ترمیم معدل زمستون انجام میشه . کارت ورود به جلسه رو دو هفته یا یه هفته قبل امتحان میدن که احتمالا اخرای اردیبهشت یا اوایل خرداد میشه .

و اینکه دیگه مثل سابق نیس که دی ماه و شهریور بتونی ترمیم بزنی . الان فقط میتونی خرداد ترمیم بزنی . 

دی و شهریور برای اونایی که درساشون رو افتادن

...🥀🍂