دوستان قیطریه جای بدیه ؟ آخه به دوستم گفتم اونجاییم گفتش که مناطق خوب تهران نیست و شهرک غرب و سعادت آباد جای خوب حساب میشن
حالا نظر شما چیه ؟
هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
😂😂 خودشم ادعایی نداره ولی من واقعا خیلی اهل محله نیستم خواستم بدونم واقعیت و نظر عموم مردم درباره قیطریه و اندرزگو چیه
هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺
وا دوستت از حسادتش گفتهما هم قیطریهایم شهرک غرب و سعادت آباد هم خوب و گرونن قیطریه محل اصیلیه
آره اصیله تهرانین اکثرا شما کجای قیطریه اید ؟
کلا منطقه هایی مثل قیطریه و کامرانیه و زعفرانیه و فرشته خیلی گرون تر هستن سعادت اباد هم خوبه و نسبت ...
در جریان نبودم مرسی 🤍