2777
2789
عنوان

به نظرتون قیطریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 105 پست
یک خیابون پایینتر از میدون هروی همش پر تعمیرگاه هست اونجا استاد حسن بنا هست به زور خودشونو میچسبونند ...

والا دقیقا بچه های مجیدیه شمالی میگن ما ماله هروی هستیم 

بچه های سه راه تهرانپارس میگن ما واسه خیابون بهاریم 

بچه های فاطمی میگن ما واسه یوسف آبادیم 

بچه های خیابون ولیعصر که ونک رو رد میکنن میگن ما بچه جردنیم 

بزار بگن کی به کیه تاریکیه 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قیطریه جزو مناطق اعیان نشیت تهرانه دیگه 

مگه میشه بد باشه منطقه یکه کله تهرونه.!

جای خوبه منطقه ۱ به نظرم ولنجکه. بعد جاهای دیگه..

بین شهرک غرب و قیطریه هم‌سلیقه اییه خوب 

من خودم‌شهرک غرب رو بیشتر دوست دارم

آرومتره خونه هاش ویلاییه و...

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

شما اگه واقعا بچه قیطریه بودی این سوالو نمیپرسیدی

عی بابا مچم و گرفتی 😁😁😁 زرنگ 😂😂

عزیزم شما فرض کن اونجا نیستم سوال پرسیدم که با سعادت آباد مقایسه کنم اصلا من بچه دوغوز آبادم 😘😘 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
ساکن قیطریه هستی و نمیدونی چجوریه؟ اومدی آمار محلتو از توی نی نی سایت دربیاری؟ 😂 😂 😂

مچم و گرفتی ای بابا ای بابا 😘😘😂

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
والا دقیقا بچه های مجیدیه شمالی میگن ما ماله هروی هستیم بچه های سه راه تهرانپارس میگن ما واسه خیابون ...

😂😂😂😂😂

والا دقیقا بچه های مجیدیه شمالی میگن ما ماله هروی هستیم بچه های سه راه تهرانپارس میگن ما واسه خیابون ...

😂😂😂😂😂

عی بابا مچم و گرفتی 😁😁😁 زرنگ 😂😂عزیزم شما فرض کن اونجا نیستم سوال پرسیدم که با سعادت آباد مقایسه ...

قابل مقایسه نیست به نظرم 

قیطریه مناطق اصیل و اعیان نشین واقعین و قیمتشم با سعادت آباد قابل مقایسه نیست...

سعادت آباد ولی نه چلغوز و گوسفند فروخته اومده زیاد پیدا میشه حال نمیده ...

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

قیطریه جزو مناطق اعیان نشیت تهرانه دیگه مگه میشه بد باشه منطقه یکه کله تهرونه.!جای خوبه منطقه ۱ به ن ...

ممنون 🤍